Dameklubben

Nyhed om nye starttider om formiddagen.

Kære medlemmer,

Netop som meget var ved at vende tilbage til “normalen” og vi kunne mødes igen, aflevere scorekort og variere spilleformerne, fik vi pludselig besked om, at vores præ-reserverede tider ville blive flyttet til efter 11.30, da Old Boys skulle have gunstart mellem kl. 9 og 11.

Derfor satte vi et “lyn-rundspørge” i gang, for at skaffe dokumentation for, at netop dette tidsrum er Damernes foretrukne. Vi takker for jeres hurtige respons, som gjorde det muligt at få et møde sat op – selv om Bestyrelsen på det tidspunkt allerede havde truffet beslutningen!

Efter diskussioner frem og tilbage er det nu lykkedes at få Old Boys flyttet til kl. 10-12 i stedet, så vi kan benytte starttiderne fra kl. 8.50 til 9.50 (der røres ikke ved eftermiddagstiderne!)

Ændringen træder i kraft fra den 8. juli.

Det er samme antal starttider som før – men vi er klar over, at nogen vil finde de første tider meget tidlige. Der vil naturligvis stadig være mulighed for at booke tider efter Old Boys, men det vil nok være klogt at vente til efter 12.30.

Vi ved, denne løsning ikke er optimal, men det var det bedste, der kunne opnås for nuværende og vi vil opfordre jer til at afprøve det resten af sæsonen, så håber vi på at få mulighed for at blive hørt, når der skal evalueres sidst på året.

Vedhæftet finder I turneringsprogram for anden halvdel af sæsonen samt opdateret medlemsliste.

Vi glæder os meget til at se de af jer, der deltager i middagen på onsdag – og alle I andre på banen!

Mange hilsner,

Inger