FG Furen

Indhold

  • Midlertidige lokalregler gældende fra 29. oktober 2021
  • Marcus - udlært greenkeeper
  • Rasmus Neergaard igen på landsholdet
  • Bestil mad til Mortens aften eller take-away

Midlertidige lokalregler gældende fra 29. oktober 2021

Med virkning fra den 29. oktober 2021 indføres følgende to midlertidige lokalregler om hhv. lejeforbedring og rensning af bold. Reglerne gælder indtil videre for alt spil på 18 og 9 hullers-banerne i Furesø Golfklub.

Hvorfor indfører vi de to regler? Grundlæggende for at man får mulighed for at rense bolden under spil af et hul. Lejeforbedringsreglen: Gælder KUN på fairways, …

Læs mere
Midlertidige lokalregler gældende fra 29. oktober 2021

Marcus - udlært greenkeeper

Endnu en elev er udlært fra Furesø Golfklub. Marcus Hansen har de seneste 4 år været tilknyttet klubben på en lærlingekontrakt og er netop blevet færdigudlært fra greenkeeperskolen i Nordjylland.

Uddannelsen er en kombination af skolegang og praktik, som kommer godt rundt om det grundlæggende inden for pleje af golfbaner.

Marcus har både i skolegangen og praktikker udmærket sig meget …

Læs mere
Marcus - udlært greenkeeper

Rasmus Neergaard igen på landsholdet

I 2022 er Rasmus Neergaard-Petersen igen at finde på landsholdet for herrer.

I år var Rasmus også på landsholdet, men Corona-situationen forhindrede Rasmus, der til daglig studerer i USA, i at deltage, men til næste år vil han forhåbentlig have mulighed for at spille med på landsholdet, efterhånden som Corona-restriktionerne lempes.

Rasmus ligger i øvrigt p.t. som bedste dansker både …

Læs mere
Rasmus Neergaard igen på landsholdet

Bestil mad til Mortens aften eller take-away

Mortens aften

Bestil bord eller mad til Mortens aften d. 10. november.

Hovedret
  • Stegt andebryst og confiteret andelår med rosmarin og svesker
  • Syltet rødkål med kirsebæreddike, æbler og timian
  • Små brunet kartofler og hvide kartofler vendt med persille og citronskal
  • God, klassisk andesovs!
Dessert
  • Æbletrifli med makroner, brændt hvid chokolade og vaniljecreme
Pris
Hovedret: kr. 175 pr. pers.
Hovedret og dessert: kr. 240 pr. …
Læs mere
Bestil mad til Mortens aften eller take-away
Se også take-away menukortet.
Læs mere

Bliv medlem af FG Medlemsforum på Facebook

email website facebook facebook