|
|
Indhold
|
- Midlertidige lokalregler gældende fra 29. oktober 2021
- Marcus - udlært greenkeeper
- Rasmus Neergaard igen på landsholdet
- Bestil mad til Mortens aften eller take-away
|
|
|
|
Midlertidige lokalregler gældende fra 29. oktober 2021
|
|
|
Med virkning fra den 29. oktober 2021 indføres følgende to midlertidige lokalregler om hhv. lejeforbedring og rensning af bold. Reglerne gælder indtil videre for alt spil på 18 og 9 hullers-banerne i Furesø Golfklub.
|
Hvorfor indfører vi de to regler? Grundlæggende for at man får mulighed for at rense bolden under spil af et hul. Lejeforbedringsreglen: Gælder KUN på fairways, …
|
|
|
|
|
Marcus - udlært greenkeeper
|
|
|
Endnu en elev er udlært fra Furesø Golfklub. Marcus Hansen har de seneste 4 år været tilknyttet klubben på en lærlingekontrakt og er netop blevet færdigudlært fra greenkeeperskolen i Nordjylland.
|
Uddannelsen er en kombination af skolegang og praktik, som kommer godt rundt om det grundlæggende inden for pleje af golfbaner.
|
Marcus har både i skolegangen og praktikker udmærket sig meget …
|
|
|
|
|
Rasmus Neergaard igen på landsholdet
|
|
|
I 2022 er Rasmus Neergaard-Petersen igen at finde på landsholdet for herrer.
|
I år var Rasmus også på landsholdet, men Corona-situationen forhindrede Rasmus, der til daglig studerer i USA, i at deltage, men til næste år vil han forhåbentlig have mulighed for at spille med på landsholdet, efterhånden som Corona-restriktionerne lempes.
|
Rasmus ligger i øvrigt p.t. som bedste dansker både …
|
|
|
|
|
Bestil mad til Mortens aften eller take-away
|
|
|
Bestil bord eller mad til Mortens aften d. 10. november.
|
- Stegt andebryst og confiteret andelår med rosmarin og svesker
- Syltet rødkål med kirsebæreddike, æbler og timian
- Små brunet kartofler og hvide kartofler vendt med persille og citronskal
- God, klassisk andesovs!
- Æbletrifli med makroner, brændt hvid chokolade og vaniljecreme
Hovedret: kr. 175 pr. pers. Hovedret og dessert: kr. 240 pr. …
|
|
|
Se også take-away menukortet.
|
|
|
|
|
|