FG Furen

Indholdsfortegnelse

  • Spil & Spis 1/9
  • Klubmesterskaber 31/8-1/9
  • Resultater fra finalerne i Regionsgolf
  • Demodag med Titleist og Mizuno
  • Spil fra sort tee
  • Kommende turneringer
  • Flagermustur 31/8
  • Historier fra gamle dage
  • Vinteraktiviteter i Furesø Golfklub - Furesø Bridgeklub

Spil & Spis søndag den 1. september

Spil & Spis er en social turnering for alle fuldtidsmedlemmer over 25 år, og som har et handicap mellem 20 og 45. Vi træner, vi spiller og vi spiser. Målet er at blive bedre golfere, have det hyggeligt og måske møde nye spillemakkere …
Læs mere
Spil & Spis søndag den 1. september

Klubmesterskaber i Furesø Golfklub

I den kommende weekend spilles årets klubmesterskaber i Furesø Golfklub. Vi skal have fundet klubbens bedste i 12 forskellige rækker: juniorer, seniorer, Mid Age (over 30 år), Veteraner (over 50 år) og Super veteraner (over 60 år) …
Læs mere
Klubmesterskaber i Furesø Golfklub

2 regionsmesterskaber til Furesø

Regionsgolfens finaler er overstået, og det er gået rigtigt godt for Furesø Golfklub. Vi havde 3 hold med i finalen: Veteran D, Region A og Region B. Resultaterne blev …
Læs mere
2 regionsmesterskaber til Furesø

Demodag med Titleist og Mizuno

Kom og prøv det nyeste udstyr for 2020. Lørdag den 21. september kl. 11.00 til 15.00 kommer både Titleist og Mizuno forbi Furesø, hvor man kan se og prøve alt det nye udstyr for 2020 …
Læs mere
Demodag med Titleist og Mizuno

Spil fra sort tee

I forbindelse med det store arbejde med prøvemedlemmer (PM) i år er der introduceret et 9-huls PM-medlemskab, hvor et prøvemedlem kan fortsætte efter at have fået golfkørekortet. Indtil man opfylder de formelle handicapkrav til spil på sløjfen, kan de spille fra sort tee, som er blevet orange for bedre synlighed,
Læs mere
Spil fra sort tee

Kommende turneringer

Flagermustur for alle – børnefamilier, unge og seniorer

Lørdag den 31. august 2019 20:00 - 31. august 2019 21:30
Oplev flagermusens forunderlige “natteliv” med volter og sving i luften – og hør om dens helt specielle livscyklus.
Turen starter på parkeringspladsen ved Hestkøbgaard, Hestkøbvænge 4, 3460 (Furesø Golfklub), senere går vi ned til Birkerød Sø.
flagermustur

Historier fra gamle dage

De fleste af os var ikke medlem, da den første 9-huls bane blev åbnet. Det kan du læse om i Svens indlæg om gamle dage. Her kan du også læse festtalen fra dagens begivenhed.

Det kan være interessant læsning for alle nye medlemmer. Men sikkert ikke for mange af os, der heldigvis altid går runder uden at miste bolde og altid får 34-35 point på atten huller.

Fra de gamle 'Berlingere' har Sven valgt den festlige begivenhed, da jernbanen over og under Storebælt blev åbnet.

Vinteraktiviteter i Furesø Golfklub

Vidste du, at der er livlig aktivitet ved spillebordene vinteren igennem på Hestkøbgaard, hvor 6–7 ’klubber’ fordriver vinterens mørke timer med fornøjeligt og hyggeligt, men også udfordrende samvær med spil såsom Bridge, L’hombre og Mousel, - ja, sågar terningspillet Balut har været dyrket på Hestkøbgaar?

Oversigten over de kortspillende ’klubber’ kan du finde på Furesø Golfklubs hjemmeside (Klubben/Klubaktiviteter/Klubber i Klubben).

Er du interesseret så kontakt én af de ansvarlige for de enkelte klubber.

Furesø Bridgeklub

Blev stiftet i 1982 af ’fremsynede’ medlemmer af Furesø Golfklub. Det er en aktiv klub, som er medlem af Danmarks Bridgeforbund (DBF). Vi er i skrivende stund en klub med 40 medlemmer, i alt 20 par.

Fra oktober til ultimo marts spilles der hver torsdag aften fra kl. 19 på Hestkøbgaard. Vi spiller diverse former for turneringer, dog mest parturneringer. Medlemmerne skal helst have den basale viden om bridge svarende til 1-2 års undervisning eller rutine opnået på anden vis, men er du begynder, eller skal du have din viden frisket op efter flere års pause, kan vi hjælpe med at anvise, hvordan du kommer i gang.

Ved juleafslutningen og sæsonafslutningen arrangerer vi lidt festligere aftener med spisning af en god middag efterfulgt af spil med ’fremmed’ makker. Vi gør meget ud af det sociale aspekt uden af den grund at slække på den disciplin, der skal til for at spille bridge under iagttagelse af de gældende regler og love. På den måde minder bridge meget om golf – spil efter gældende regler i en hyggelig atmosfære.

Der skal ikke stilles med substitutter, hvis man grundet rejse, sygdom eller andet må melde fra til en spilleaften. Der kan på enkelte aftener være undtagelser herfor.
Om sommeren afholdes en Golf/ Bridge-turnering, hvor du bliver udfordret i begge sportsgrene.

Klubben er åben for flere medlemmer. Er du interesseret, kan du kontakte bridgeklubbens bestyrelsen og få yderligere oplysninger. Har du en makker at spille med, er det super-ideelt, men ellers kan vi hjælpe med at finde en spillemakker.
Vi har en hjemmeside, som giver lidt flere oplysninger om aktiviteterne, hvor du også kan finde kontaktoplysningerne til bestyrelsen.

Vi vil glæde os til at se dig i Furesø Bridgeklub. Sæsonen starter første torsdag i oktober, den 3. oktober 2019 kl. 19:00.

Med venlig hilsen
For bestyrelsen Furesø Bridgeklub
Flemming Frederiksen, fmd
bridge
email website facebook