FG Furen

Indhold

  1. Opdatering af Coronaregler
  2. Corona-tider – træningsbolde og medlemslokale
  3. Frederikssund Isenkram Afslutningsturnering 2020
  4. Sidste chance for short game kursus
  5. Ændret åbningstid i restauranten
  6. Gamle dage: Børnehave i restauranten
  7. Kommende aktiviteter i FG

Opdatering af Coronaregler

Fra lørdag d. 26. september kl. 12 opdateres regler fra myndighederne. I forhold til det sidst udsendte lørdag den 19. september er der følgende ændring:

Nu gælder forsamlingsforbuddet på maksimalt 50 personer også for private arrangementer i forsamlingshuse og restaurationer. Desuden bliver de nuværende restriktioner forlænget til og med d. 18. oktober. …
Læs mere
Opdatering af Coronaregler

Corona-tider – træningsbolde og medlemslokale

Træningsbolde
Der er i disse tider, og siden banen lukkede og åbnede igen, en usædvanlig stor benyttelse af baneanlægget, herunder bolde på driving range, og det har resulteret i, at boldene nogen dage er løbet tør sidst på dagen. Vi opgraderer nu boldopsamlinger til det dobbelte og kompenserer hermed for ”nedenstående.”

Baggrund
Den usædvanlige situation skyldtes en kombi af to …
Læs mere
Corona-tider – træningsbolde og medlemslokale

Frederikssund Isenkram Afslutningsturnering 2020

Den meget populære Frederikssund Isenkram Afslutningsturnering i Furesø Golf afholdes på sløjferne Hestkøbgård-Farum søndag den 18. oktober 2020.

Turneringsformen er Modificeret Greensome stableford parturnering over 18 huller. Greensome Stableford er en variant af foursome, hvor begge spillere slår ud på hvert hul. De vælger så den bedste bold, som spilles videre af den spiller, hvis bold ikke blev valgt. Herefter skiftes spillerne til …
Læs mere
Frederikssund Isenkram Afslutningsturnering 2020

Sidste chance for short game kursus

Der er nogle få pladser tilbage på det sidste hold af short game kurset med Axel onsdag d. 7. oktober kl. 9.00-11.00.

Alle kan deltage uanset handicap og spilleerfaring. Prisen er kr. 395,- pr. person for deltagelse på et hold. Der er plads til max. 8 deltagere pr. hold og minimum 4 deltagere. Kurset foregår på indspilsområdet ved “flaghuset”. Tilmelding sker på Golfbox …
Læs mere
Sidste chance for short game kursus

Ændret åbningstid i restauranten

Da det bliver hurtigere mørkt på nuværende tidspunkt, ændrer restauranten åbningstiden fra 1. oktober til at være fra kl. 10.00 til 19.00.
Ændret åbningstid i restauranten

Gamle dage: Børnehave i restauranten

Hestkøbgaard har ikke kun været en restaurant, efter den ophørte med at være privat bolig. Den har også midlertidigt huset en børnehave, da der i 1986 blev konstateret asbest i flere af kommunens børnehaver. Og den blev ovenikøbet omtalt som 'byens bedste børnehave'!

Læs artiklen fra Rudersdal Avis.
Læs mere
Gamle dage: Børnehave i restauranten

Kommende aktiviteter i FG

email website facebook