FG Furen

Indhold

  1. Finale i Handelsbankens Fredagsturnering 2020
  2. Afslutning i Spil & Spis
  3. Speciel vinbutik for FG
  4. Gå til golf hele vinteren
  5. Shoppen lukket 20-21/10
  6. Snepokalen 20/21 - vinterturnering
  7. Kommende aktiviteter i FG

Finale i Handelsbankens Fredagsturnering 2020

Fredag den 9. oktober viste sig at være en god dag at afvikle finalen i fredagsturneringen. Banen var i bedste form, vejret var fint, spillerne virkede opsatte på at gøre deres bedste og flotte præmier fra Handelsbanken ventede på præmiebordet.

Fredagsturneringen har i løbet af sæsonen bestået af 6 turneringer og med finaleturneringen fredag den 9. oktober. Den bedste runde …
Læs mere
Finale i Handelsbankens Fredagsturnering 2020

Afslutning i Spil & Spis

Spil & Spis har i søndags haft årets sidste Spil & Spis turnering som afslutning på sæsonens 9-hulsturneringer søndag eftermiddag.

Efter turneringen, som denne gang var en fourball, afsluttede vi med fællesspisning i det hyggelige telt på terrassen og præmieoverrækkelse.

Målet i Spil & Spis er at have det sjovt i uformelle rammer, og turneringen henvender sig især til spillere, som kommer fra kaninklubben eller blot er nye spillere i Furesø Goldklub, men andre er også velkomne. Der spilles altid holdturnering, og det sociale vægter på linje med resultaterne.
Afslutning i Spil & Spis

Speciel vinbutik for FG

Vores sponsor, Wines of Languedoc, har åbnet en online vinbutik kun for FG-medlemmer med eksklusive tilbud. Det er muligt at købe smagskasser med blot 2-3 flasker med en helt særlige FG-rabat på op til 41%. Vinene, som kommer fra Languedoc-området i Sydfrankrig, er primært økologiske.

Smagskasser
Lige nu er der tilbud på: en blandet smagskasse med en rødvin, en hvidvin …
Læs mere
Speciel vinbutik for FG

Gå til golf hele vinteren

Gruppetræning med Axel og Russell
Det er en rigtig god ide at holde sit golfsving ved lige over vinteren, så her kommer de første kurser, vi afholder i november. Der undervises 4 x 1 time, og det koster i alt kr. 600,- pr. person at deltage på et hold, hvor der vil blive undervist i generel svingteknik, indspil og putning. Alle kan deltage, uanset om …
Læs mere
Gå til golf hele vinteren

Shoppen lukket 20-21/10

Proshoppen vil holde lukket tirsdag d. 20. og onsdag d. 21. oktober 2020, da vi er på indkøbsmesse for at finde en masse lækre og spændende varer til shoppen til næste år.
Shoppen lukket 20-21/10

Snepokalen 20/21 - vinterturnering

Hold formen vedlige med søndagsgolf
Søndag d. 8. november starter AJ'ere og juniorer deres vinterturnering, hvor de spiller hver søndag formiddag. Der spilles 9 huller og bagefter kåres rundens vindere, mens der drikkes varm kakao og spises kage i Ungdomslokalet. Spillerne inddeles i forskellige rækker på ugens 9-hulsbane og par 3-banen efter alder og handicap. Forældre er også velkomne til …
Læs mere
Snepokalen 20/21 - vinterturnering

Kommende aktiviteter i FG

email website facebook