FG Furen

Indhold

  • Banestatus september
  • Spil & Spis 6/10
  • Historier fra gamle dage
  • Ny verdensmester i bridge

Banen september 2019

Banearbejde i den kommende tid Efteråret er altid en travl tid, hvad angår banepleje. De af jer, som har været ude og spille på det seneste, har sikkert også bemærket, at der foregår meget vedligehold på banen. Stort set alle de tætklippede arealer bliver vertidrænet, propprikket eller …
Læs mere
Banen september 2019

Spil & Spis afslutningsmatch 6/10

Igennem sæsonen har Medlemsudvalget ca. to gange om måneden afholdt enten Spil og Spis eller Søndagsturnering som ni hullers events. Arrangementerne har været en stor succes med mange glade deltagere. Vi slutter af med en afslutningsmatch søndag den 6/10 …
Læs mere
Spil & Spis afslutningsmatch 6/10

Historier fra gamle dage

Sven har igen bladret i de gamle Berlingere og fundet frem til "Bombardementet af København i 1807", hvor vi kommer helt tæt på en familie, som blev offer for en af de engelske bomber. Det er skræmmende læsning. Men også svært at læse en mere end 200 år gammel tekst. Fra de gamle eksemplarer af Furen har Sven bl.a. fundet et billede, som viser, hvor svært (næsten umuligt) det var at nå H4's green. - Dengang for 40 år siden.

Ny verdensmester i Furesø Golfklub

Ved VM i seniorbridge (+60) i Wuhan i Kina vandt Danmark guld. På holdet var Søren Anker Christiansen, som nogen af jer kender fra Nordsjællands Bridgecenter i Birkerød. SC var makker med Henrik Norman Hansen (også golfspiller). De 6 danskere spillede først en lang indledende turnering, der endte med at England blev slået i finalen.

Seniorbridge er bestemt ikke for pensionister, da stor set samtlige deltagere er tidligere landsholdsspilere i åben række. Stort tillykke til både SC og Henrik med den flotte præstation.

Søren Kraunsøe
bridge
email website facebook