FG Furen

Indhold

  • Klubmesterskaberne 2023
  • Rasmus Neergaard igen med i toppen
  • Vind et gavekort på kr. 500 til shoppen
  • Demo-/fittingdag med Taylormade 9/9

Klubmesterskaberne 2023

Vi vågnede lørdag morgen til styrtregn og en dyster vejrudsigt til både skybrud og torden for weekenden. Miraklernes tid er imidlertid ikke forbi og da de første spillere blev sendt afsted kl. 8.00 var regnen stoppet og det holdt tørt igennem hele turneringen.

Der blev spillet i ni aldersbetingede rækker og der var dramatisk afslutning i superveteranrækken og hos juniorer samt en spændende afslutning hos pigerne...

Se resultater og billedegalleri

Rasmus Neergaard igen med i toppen

Indoor Golf Group Challenge
I weekenden d. 31. august – 3. september 2023 deltog Rasmus Neergaard-Petersen i Challenge Tour turneringen Indoor Golf Group Challenge i Sverige.

Rasmus gik de første tre runder i 66, 68 og 69 slag, men han satte turboen på om søndagen, hvor han gik banen i 64 slag (-7!), hvilket resulterede, at han sluttede på en delt 4. plads i -17...

Læs mere og følg Rasmus

Vind et gavekort på kr. 500 til shoppen

Vi har igen udtrukket månedens vinder af et gavekort på kr. 500 til proshoppen Golf & Fashion blandt alle modtagerne af vores nyhedsbrev, og i denne måned er et af klubbens medlemmer, Henning Porsild, den heldige vinder!

Tillykke til Henning!

Du kan også være med i lodtrækningen, som finder sted hver måned, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:
www.golfandfashion.dk

Demo-/fittingdag med Taylormade d. 9/9

Taylormade kommer lørdag d. 9. september kl. 10.00-14.00 med det nyeste udstyr, som du kan prøve eller blive fittet til.

Så går du med tanker om at skifte udstyr, om det er et helt sæt eller blot en enkelt kølle, så har du nu chancen for at blive fittet og prøve alt det nyeste udstyr.

Bestil tid
Ring til shoppen på tlf. 2089 4581 eller mail info@golfandfashion.dk for at booke en tid, da der er begrænset antal pladser. Du er også velkommen til at kigge forbi på selve dagen, men så kan vi ikke garantere, at der vil være plads og tid til at prøve diverse køller og jern.
Fitting/demodagen finder sted på driving rangen.

Rabat på dagen
Der vil blive ydet en rabat på 10% ved køb på dagen, også på det udstyr, der er i shoppen.

Bliv medlem af FG Medlemsforum på Facebook

email website facebook facebook