FG Furen

Indhold

  • Knæk Cancer turnering
  • Afslutningsturnering 2023 by Zwilling
  • FG Flex Tour 2023
  • Fitting-/demodag med Titleist og Callaway

Knæk Cancer turnering d. 7.oktober

Vi inviterer jer hermed til at deltage i vores særlige golfturnering, hvor vi sammen kan gøre en forskel. For hver tilmelding går et bidrag direkte til Knæk Cancer kampagnen og støtter deres uvurderlige arbejde.

Turneringen er på lørdag d. 07.10.2023 og tilmeldingsfrist er torsdag d. 05.10.2023 kl. 12.00.

Lad os stå sammen og gøre noget godt, mens vi nyder spillet, vi elsker. Tilmeld dig turneringen og/eller doner i dag – lad os sammen hjælpe med at knække cancer...

Læs mere her

Afslutningsturnering 2023 by Zwilling

Så er det (desværre) tid til at vi afvikler årets sidste klubturnering. Søndag den 29. oktober kl. 9.00 er der gunstart og som sædvanligt spiller vi Texas Scramble. Igen i år er Zwilling sponsor for turneringen med deres flotte præmiebord. Der er præmier til de tre bedst placerede hold og Nærmest Pinden på alle par 3 huller.

Tilmelding:
Tilmelding starter den 11. oktober kl 19.00 efter ”Først til mølle”. Ved overtegning oprettes reserveliste.

FG Flex Tour 2023

Den 23. september 2023 afholdtes finalen i FG Flex Tour 2023, som var en meget fleksibel sæsonturnering for alle medlemmer af Furesø Golfklub, hvor man på 40 mulige spilledage, skulle spille mindst 4 private runder golf fra valgfri tee og med valgfri markør, for at kvalificere sig til at deltage i finalen.

Der var 85 tilmeldte til turneringen, og 49 kvalificerede sig til finalen. De 39, der kunne deltage, blev inddelt i 3 voksenrækker og 1 juniorrække...

Læs mere og se billeder

Fitting-/demodag med Titleist og Callaway

Vi får snart besøg af Titleist og Callaway, hvor du kan prøve alt deres udstyr, samt nogle nyheder for 2024.

Hvornår
Begge leverandører, Titleist og Callaway kommer TIRSDAG DEN 10. OKTOBER KL. 14.00 – 17.00
Så går du med tanker om at skifte udstyr, om det er et helt sæt eller blot en enkelt kølle, så har du nu chancen for at blive fittet og prøve alt det nyeste udstyr.

Bestil tid
Ring til shoppen på tlf. 2089 4581 eller mail info@golfandfashion.dk for at booke en tid, da der er begrænset antal pladser. Du er også velkommen til at kigge forbi på selve dagen, men så kan vi ikke garantere, at der vil være plads og tid til at prøve diverse køller og jern.

Fitting/demodagen finder sted på driving rangen.

Rabat på dagen
Der vil blive ydet en rabat på 10% ved køb på dagen, også på det udstyr, der er i shoppen.

Bliv medlem af FG Medlemsforum på Facebook

email website facebook facebook