FG Furen

Indhold

  • Lotteri til fordel for Mads Langkilde og Oliver Percy-Smith
  • Danmarksmestrerne i seniorhold blev fejret igen
  • Vinterregulering af handicap
  • En glad frivillig i Furesø Golfklub
  • Ubrugte gavekort til restauranten
  • Kommende aktiviteter

Lotteri til fordel for Mads Langkilde og Oliver Percy-Smith

Oliver Percy-Smith (hcp. +3,0) og Mads Langkilde (hcp. +1,6), der begge spiller på Furesøs første-herrehold, forsøger at få succes som professionelle golfspillere, og det er en hård kamp fysisk, psykisk og økonomisk. Med dette lotteri forsøger vi at samle penge ind, så de begge kan få et tilskud til en af årets første opgaver for dem, nemlig vinterturneringerne på Lumine …
Læs mere
Lotteri til fordel for Mads Langkilde og Oliver Percy-Smith

Danmarkmestrerne i seniorhold blev fejret igen

Fredag den 17. januar 2020 blev Rudersdals idrætsmestre fra 2019 hædret ved den årlige Idrætsfest. Borgmester Jens Ive uddelte diplomer og erindringsgaver til alle idrætsudøvere i Rudersdal Kommune, der har vundet et mesterskab sidste år, herunder vores seniorhold, som vandt danmarksmesterskabet i seniorhold. Jens Ive fortalte bl.a.: …
Læs mere
Danmarkmestrerne i seniorhold blev fejret igen

Vinterregulering af handicap

Ifølge DGU kan man kun blive handicapreguleret om vinteren, hvis brugen af vintermåtte er begrænset til græsområder klippet til fairway-højde eller lavere. I Furesø Golfklub skal vintermåtter benyttes ved alle slag fra græs, undtagen put, slag fra rough og fra strafområder. Det er derfor ikke muligt at spille handicapregulerende runder på Parkvej. Læs mere om vores vinterregler.
Læs mere
Vinterregulering af handicap

En glad frivillig i Furesø Golfklub

På golfklubbens årlige "fest" for frivillige var jeg den heldige vinder af 2 billetter til Sport 2019, som blev afholdt den 4. januar 2020 i Boxen i Herning.
Jeg vil gerne takke klubben for denne fantastiske oplevelse med tilhørende overnatning i Silkeborg.

Ved det storslåede show var der - som de fleste sikkert har set på TV - uddeling af en lang række priser, som Årets sportsnavn, Årets frivillige, Årets Hall of Fame navn, etc., samt diverse underholdning ved bl.a. Lucas Graham. Super fed underholdning hele vejen igennem.

Endnu engang tak til klubben, samt en opfordring til flere medlemmer af klubben om at blive frivillig - så bliver det måske din tur næste år.

Flemming Chrestensen
Sporten-2019

Ubrugte gavekort til restauranten

For medlemmer der måtte have gavekort til Restaurant Hestkøbgaard liggende, så skal de benyttes inden Nicolai holder. Nicolai stopper, når den nye forpagter starter.
Kontakt sekretariatet for en afviklingsordning på eksisterende gavekort inden d. 1. februar 2020.
Ubrugte gavekort til restauranten

Kommende aktiviteter

email website facebook