FG logo PM

Tak for din indmeldelse som prøvemedlem (PM) i Furesø Golfklub 2020

I er i år desværre kun ca. 15, der starter som nye PM. Vi er ramt af Corona også her og har ikke kunne afvikle Golfens Dag, hvor vi normalt får mellem 60 og 100 nye PM'ere. Det betyder dog for jer, at I - alt andet lige - får en endnu større fokus og en endnu bedre uddannelse.

Vi starter fra mandag d. 11/5.

Tre måneder med golf
Vi har valgt, at alle, der er nye i golfsporten, starter med et tre måneders prøvemedlemskab, de første to måneder med golftræning, alle tre måneder med selvtræning og Kaninklub.
Vi tilbyder velkomstpakke, gratis lån af udstyr, fællestræning, begynderturneringer, et netværk med andre nye golfspillere og mulighed for at erhverve golfkørekortet, der viser, at man er udlært golfer.

Ny karriere?
Når de tre måneder er gået, har du helt sikkert afklaring af om golfsporten er noget for dig. Efter prøvemedlemskabets ophør har du mulighed for at melde dig ind i klubben. Enten som fuldt medlem, 9-hulsmedlem eller som par 3-banemedlem til en pris startende ved kr. 2.150 pr. år.

Vores filosofi
Mange klubber tilbyder, at man kan erhverve golfkørekortet på en weekend. Hos os har vi den holdning, at vi gerne vil sikre, at nye golfere rent faktisk lærer at spille golf. Derfor er vores introduktion til sporten også mere omfattende, end hvad der kan læres på en weekend. Stort set alle vores nye medlemmer udtrykker stor tilfredshed med, at vi gør så meget ud af lære nye golfere færdigheder i at spille golf.

PM news
I vil løbende få sendt PM News under jeres uddannelsesforløb. Med praktiske oplysninger og gode historier.

Administration
Mangler vi oplysninger på dig, bliver du kontaktet af sekretariatet, og din faktura for PM forløbet modtager du på mail.
undervisning-begyndere
PM uddannelsen
PM uddannelsen består af tre dele:
 1. Golftræning: Undervisning i at slå til bolden – i alle golfspillets facetter.
 2. Golfregler: Regler vedrørende golfspillet og etiketteregler, dvs. principper for, hvordan man begår sig på en golfbane.
 3. Turneringer og sociale arrangementer.
”Golftræning” varetages af klubbens trænere. Punkt 2 og 3 af klubbens Begynderudvalg gennem ”Kaninklubben” (en golfnybegynder kaldes en kanin).

Kaninklubben
I vil i løbet af næste uge blive kontakte af Kaninklubben på e-mail. Klubben vil informere jer om deres del af uddannelsen. I kan allerede nu læse mere på hjemmesiden her: www.fggolf.dk/kaninklubben.

Golftræning
Startende fra mandag d. 11/5 og to måneder frem til fredag d. 3/7 har vi nedenstående hold. Vi må indtil videre kun træne 4 PM'ere pr. hold. Holdtiderne er:
 • Mandag kl. 10.00 til 11.00
 • Torsdag kl. 16.00 til 17.00 og kl. 17.00 til 18.00
 • Fredag kl. 9.00 til 10.00 og kl. 10.00 til 11.00
Temaer: Hver uge vil der blive gennemgået forskellige temaer inden for golfsvinget:
 • Uge 20 - Range / generel svingteknik
 • Uge 21 - Range / det korte indspil
 • Uge 22 - Range / putting
 • Uge 23 - Range / generel svingteknik
 • Uge 24 - Range / bunker
 • Uge 25 - Par 3-banen
 • Uge 26 - Range / generel svingteknik
 • Uge 27 - Opsamling
Er der en uge, du ikke kan, og du går glip af en disciplin, så brug dine individuelle lektioner til at kompensere for dette. Udover en ugentlig gruppetræning er der inkluderet 3 x 20 minutters individuelle lektioner (bookes i proshoppen) – disse lektioner skal også gennemføres inden for de to første måneder.

Supplerende træning: Du kan supplere holdtræningen på egen hån og betaling med ekstra individuelle lektioner (som også kan tages sammen med andre). Du kan købe både enkeltlektioner og klippekort. Også dette forgår gennem Proshoppen. Læs mere HER.
Shoppen-Vivi
Tilmelding: I tilmelder jer træning ved at sende en mail til Vivi i Shoppen på proshop@fggolf.dk eller ringe på 2089 4581. Husk at angiv jeres medlemsnummer. Hvis I endnu ikke har fået tildelt et medlemsnummer, skal I oplyse jeres telefonnummer.
I kan melde jer til max. 1 hold træninger pr. uge. På den måde prøver vi at give flest mulige muligheder til det enkelte PM. Udover holdtræningen har I i alt tre individuelle lektioner, som I kan bestille som supplement til jeres holdtræning. De bestilles også hos Vivi.

Afbud: Det er vigtigt er det at melde afbud til Shoppen, hvis I er blevet forhindret i at deltage.

Mødested: I mødes i gården foran klubhuset (og Proshoppen) ca. 10 minutter før start.

Påklædning: Flade sko og ellers almindeligt tøj efter vejret. Husk, du skal kunne bevæge (specielt overkroppen) i det tøj, du vælger. Driller vejret for meget, kan vi flytte træningen indendørs.

Golfsæt: Har du ikke eget udstyr, du vil benytte, og har du ikke fået udleveret et lånesæt, så sig til Shoppen (proshop@fggolf.dk / 20894581) en dag i forvejen, at du gerne vil have et lånesæt på den første træning, du deltager i.

Bag-tag: Du skal have et skilt på din bag. Der skal stå dit navn og medlemsnummer, så BaneService kan se, at du er medlem. Har du endnu ikke modtaget et bag-tag, så oplys til kontoret (kontor@fggolf.dk), at du gerne vil have et sådant udleveret ved første træning, Det samme gælder, hvis du mangler din startpakke (en konvolut med golflitteratur etc.). Efterfølgende kan der afhentes i shoppen.

Pris og betaling: Prøvemedlemskabet koster kr. 2.950 for tre måneder og inkluderer ”alt”. Faktura tilsendes på e-mail.

Spørgsmål: Du er velkommen til at stille spørgsmål om alt, du måtte være i tvivl om. På kontoret skal vi nok svare og/eller guide dig. Mailadressen er kontor@fggolf.dk eller på telefon 4581 7444. Keld Lynge er ansvarlig for ”nye golfere”. Se kontorets åbningstider HER.

PM folder: Du kan også læse mere i vores folder HER.
spillere-F6
Hvorfor golf?
Golf er en unik sport med nogle helt særlige fordele, fordi:
 1. Alle kan spille mod alle på lige fod på tværs af køn og alder
 2. Du kan dyrke sporten hele livet
 3. Golf er udfordrende
 4. Naturen og naturoplevelser spiller med
 5. Golf er godt for sundheden – både fysik og psyke
 6. Golf giver sociale oplevelser i medmenneskeligt samvær med familie, venner, forretningsforbindelser etc.
Vi er sikre på, at I gennem jeres PM forløb vil få rigtigt mange gode oplevelser, og de fleste af jer vil fortsætte de gode oplevelser resten af jeres liv som udlært golfer.

Informationsmøde
For jer der har flere spørgsmål og/eller gerne vil hilse på personerne bag PM-uddannelsen, så har vi et kort infomøde, der holdes tirsdag den 12/5 kl. 16.00 til 17.00. Det holdes virtuelt, og I kan deltage på jeres mobil eller fra en computer. Send en mail til kontor@fggolf.dk og bed om et link til mødet.

Har I venner eller bekendte, der er interesseret i at starte som PM, er de selvfølgelig også meget velkomne.

Rigtig god fornøjelse!
Trænere, Shoppen, Begynderudvalget, Golfsekretær Keld Lynge og Direktør Lars Lindegren

Proshop, Vivi: proshop@fggolf.dk
Træner, Peter: pedesvendsen@hotmail.com
Kontor/golfsekretær, Keld: kl@fggolf.dk
Begynderudvalg/Kaninklub: furesoekanin@gmail.com
Direktør, Lars: lli@fggolf.dk
email website facebook