FG Furen

Indhold

  • Ændringer til Corona-restriktioner gældende fra 27/4
  • Udlevering af årsmærker 2020 i shoppen
  • Åbningskampagne i shoppen
  • Nu starter den første klubturnering
  • Take-away uge 18

Ændringer til Corona-restriktioner gældende fra 27/4

Restriktionerne er blevet ændret og træder i kraft fra mandag d. 27. april.

Blandt ændringerne er bl.a.:
  • Det er nu muligt at have to spilletider 14 dage frem. Dvs. to tider på 18-hulsbanen og to tider på 9-hulsbanen. Tider på par 3-banen tæller ikke som spilletider.
  • Det er tilladt for andre at booke sig på frie tider i bolde, som ikke …
Læs mere
Ændringer til Corona-restriktioner gældende fra 27/4

Udlevering af årsmærker 2020 i shoppen

Så er vi klar til at dele årsmærker ud. I kan få dem udleveret i shoppen, og ved afhentning skal oplyses, hvilket medlemskab man har:
  • Fuldtidsmedlem
  • Flexmedlem (hverdag og 9-huller)
  • PrøvemedlemAJ / Miniput
  • Træningsmedlem
Deadline for afhentning er 1. juni 2020.
Udlevering af årsmærker 2020 i shoppen

Åbningskampagne i shoppen

Fredag d. 24. april kl. 9.30 til 17.30
Lørdag og søndag d. 25. og 26. april kl. 9.30 til 15.00

I den kommende weekend fejre vi, at samfundet så småt er ved at genåbne. Der vil være 20% på ALLE varer i butikken, der ikke i forvejen er nedsat. Det gælder følgende varegrupper:
  • Tøj
  • Udstyr
  • Sko
  • Bags …
Læs mere
Åbningskampagne i shoppen

Nu starter den første klubturnering

Med anvendelse af de nye Coronaregler kan vi afholde årets første klubturnering.

Fredagsturnering – turneringen for alle
Fredag den 1. maj afholdes den første af 6 turneringer til en Finale, som vi håber på kan afvikles under normale forhold den 9. oktober. Det er ens bedste runde, der tæller, uanset om du har deltaget i en eller alle kvalifikationsturneringerne…
Læs mere
Nu starter den første klubturnering

Take-away fra restauranten uge 18

Take-away menukortet d. 30. april - 3. maj (uge 18)
    • Boller i karry med æble, forårsløg & dampede ris med kokos og gulerodssalat med rosiner.
    • Tartelet med høns i asparges og persille med 3 stk. luksus tarteletter af butterdej
    • Benløse fugle af braiseret kalveinderlår med spæk, gulerødder, champignon, rødvin og…
Læs mere
Take-away fra restauranten uge 16-17
email website facebook