FG Furen

Indhold

  1. Peter og Jannik modtager Årets Idrætslederpris 2020
  2. Rasmus Neergaard-Petersen får æresudtagelse til Herre EM
  3. KiK & Friends turnering
  4. Byggeriet på driving range skrider frem
  5. Spil og Spis 6/9
  6. Ny dato for demo-dag med Ping 18/9
  7. Kommende aktiviteter i FG

Peter og Jannik modtager Årets Idrætslederpris 2020

Rudersdal Idrætsråd uddeler hvert år en pris til Årets Idrætleder. Idrætsinitiativprisen uddeles til en forening eller en person, der har taget et særligt idrætsinitiativ, der har hjulpet foreningen eller idrætslivet som helhed i Rudersdal. Peter Fl. Adolph og Jannik Hansson fra Ungdomsudvalget var nomineret sammen med to andre idrætsgrene.

Begrundelsen for at nominere Peter og Jannik er følgende: Normalt er …
Læs mere
Peter og Jannik modtager Årets Idrætslederpris 2020

Rasmus Neergaard-Petersen får æresudtagelse til Herre EM

Dansk Golf Union har udtaget de spillere, som skal repræsentere Danmark ved Herre EM i september. Rasmus Neergaard-Petersen har i den forbindelse fået en æresudtagelse, da han i øjeblikket er på college i USA og derfor ikke har mulighed for at deltage i EM.

Læs mere om udtagelsen til Herre EM.

PS: Rasmus er i øjeblikket Danmarks bedste amatørspiller!
Rasmus Neergaard-Petersen får æresudtagelse til Herre EM

KiK & Friends turnering

Bestyrelsen overlod det til KiK at arrangere årets KIK turnering. Johnny Koefoed Jensen og Finn Overgaard påtog sig opgaven med at få arrangeret turneringen.

Det betød så også, at vi i det nye koncept kunne styrke det sociale liv i klubben ved at invitere ParMatch Klubben, Fru Hansens Hulspil og Lørdagsherrerne med.

Vi havde ingen sponsor, men valgte at støtte …
Læs mere
KiK & Friends turnering

Byggeriet på driving range skrider frem

Byggeriet af de nye overdækkede udslagssteder på driving range begynder at tage form, og tirsdag d. 25. august blev der afholdt rejsegilde for en mindre skare pga. Corona-situationen.

Det er planen, at de fire nye udslagssteder vil være færdige i uge 40, hvorefter vores trænere kan komme til at undervise i læ af regn og vind.
Se mere
Byggeriet på driving range skrider frem
Wines of Languedoc banner

Spil og Spis 6/9

Så er det snart tid til Spil og Spis. Næste gang er søndag den 6. september, hvor vi spiller en Texas Scramble. Spil og Spis er en holdturnering, hvor det sociale vægter på lige fod med det sportslige. Efter turneringen spiser vi dagens ret og får en lille øl eller vand, og der vil være præmieoverrækkelse. Vi starter med fællestræning ved Russell Taylor …
Læs mere
Spil og Spis 6/9

Ny dato for demo-dag med Ping 18/9

Demo-dagen med Ping er flyttet til fredag d. 18. september kl. 15.00-18.00.

Da der er begrænset pladser, er det en god ide at booke en tid til fitting. Man bestiller tid ved at ringe til shoppen på tlf. 2089 4581 eller maile til proshop@fggolf.dk. Man er også velkommen til at kigge forbi på selve dagen, men så kan vi ikke …
Læs mere
Ny dato for demo-dag med Ping

Kommende aktiviteter i FG

email website facebook