Der er åbnet op for booking af tider på Furesøs baner for resten af sæsonen

Åbning for booking for resten af sæsonen

Der er åbnet op for booking af tider på Furesøs baner for resten af sæsonen. Hidtil har det været sådan, at man kun kunne booke tider på Furesøs baner 6 uger ud i fremtiden. Bestyrelsen har valgt at fjerne 6-ugers begrænsningen og har derfor nu åbnet op for booking på banerne for hele den resterende del af sæsonen.

Planlægning af efterårshyggeturnering eller besøg fra Jylland

Har du behov for allerede nu at kunne planlægge efterårshyggeturneringen med familien i Furesø eller hvornår vennerne fra Jylland skal komme på besøg til en golfrunde, så har du derfor muligheden for allerede nu at booke tiden på banen.

Bookingregler

Booking er mulig for såvel FG-spillere som for greenfeegæster. Og følger naturligvis stadig klubbens almindelige regler for bookinger.

Se om banen er ledig

Ønsker du ikke at booke allerede nu, men ønsker du blot at vide om banen er optaget af et arrangement eller turnering en bestemt dag, kan du også nu se dette i GolfBox. Der kan naturligvis komme ændringer undervejs i sæsonen, men det er nemt at gå ind på tidsbestillingssystemet for en aktuel dag og se om der nu er planlagt en aktivitet.

Klubturneringer og jubilæumsturneringer

Og har du lyst at spille med i klubbens turneringer eller måske deltage i vores jubilæumsturneringer, så sæt dem gerne allerede nu i kalenderen. Du finder oversigten over årets turneringer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev