Anbefalinger til brug af Lilla tee

Som tidligere beskrevet, vil teesteds-projektet blive færdigetableret i løbet af i år, så der fra starten af 2025 kan spilles fra fem forskellige teesteder. Allerede i år er etableringen af Lilla tee så langt fremme, at det fra sæsonstart for nogle medlemmer giver mening at spille herfra.

Men hvem kan med fordel spille fra Lilla tee?

Lilla tee anbefales som starttee for alle nye golfere, der har fået golfkørekort, uanset hvor langt de slår. På den måde vil de opleve en hurtigere forbedring af deres handicap.

Den konkrete anbefaling for brug af Lilla tee er:

  • Damer med HCP 36 – 46 spiller fra Lilla
  • Herrer med HCP 42 – 46 spiller fra Lilla

Alle spillere der har et drive kortere end ca. 120 m kan med fordel overveje at spille fra Lilla teested, uanset deres handicap.

Bestyrelsen anbefaler ovenstående fordi:

  • Det bliver en sjovere golfoplevelse da flere fairways kan rammes i udslaget og flere greens vil kunne nås ’in regulation’.
  • Golfrunden kan gennemføres hurtigere til glæde for en selv og andre på banen!
  • Man kan score flere Pars, Birdies og måske endda Eagles.

Ved tidsbestilling i GolfBox vil spillere med ovenstående handicap pr. default få tildelt Lilla som tee. Men hvis man ønsker at spille fra en anden tee, kan man selvfølgelig ændre det ved bekræftelsen af ens tid.

Hvad med det sorte (orange) teested?

Anbefalingen er fortsat, at alle medlemmer med handicap over 46, uanset køn og alder, spiller fra det fremskudte sorte (orange) teested. GolfBox tildeler pr. default dette teested.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev