BMW Golf Experience 2022

Det Grønne Områdes bedste golfmedlemmer

Hvem har Det Grønne Områdes bedste golfspillere blandt sine medlemmer? I vores ERFA-samarbejde med klubberne Søllerød, Kokkedal, Furesø, Rungsted og København arrangerer vi og kæmper om at blive den bedste golfklub i ”Det Grønne område”.

Sæt kryds i kalenderen – mere info om tilmelding etc. følger senere.

Der spilles én indledende uge i hver klub (i FG uge 26), som skal identificere de 16 medlemmer, som kvalificerer sig til klubbens hold og dermed skal repræsentere klubben såvel som individuelt i finalen.

Hver klub skal sende fire juniorer, fire damer og otte herrer til finalen (hhv. Herre A <12,9 hcp. og Herre B række >13,0 hcp.).

Kvalifikationsugerne

Kvalifikationen i hver klub afvikles som en ”ugeturnering”, hvor alle medlemmer har ét enkelt skud i bøssen i løbet af ugen.

Man deltager automatisk i den af de tre rækker, der spilles i (juniorer, dame og herrer).

Når sidste turneringsdag er afsluttet, har 16 medlemmer kvalificeret sig til finalen, hvor ”Det Grønne Områdes bedste golfmedlemmer” skal findes og hyldes.

Finale fredag d. 19. august

Finalen afholdes fredag d. 19. august i Københavns Golfklub med gunstart kl. 13.00 på alle huller.

Finalen afvikles som holdturnering med 16 spillere fra hver klub, der kæmper mod de fire andre klubber. Hver klubs resultat udgøres af holdets gennemsnitlige stableford score.

Finaledagen afsluttes med en fælles præmieceremoni og cocktail party (nærmere info følger).

Bonus – BMW Golf Cup Nordic på Brohoff Slot i Stockholm

De bedste herre i hhv. A- og B-række samt bedste kvinde i finalen kvalificerer sig til BMW Golf Cup Nordic Final på Brohoff Slot i Stockholm i september (2 dage med overnatning), hvor der spilles om videre deltagelse til BMW World Final.

De/den bedste junior vinder en flot individuel præmie.

Sponsor

Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW og MINI forhandler med fire forretninger i Danmark. Vi servicerer årligt mere end 10.000 BMW og MINI ejere og sætter en ære i at levere oplevelser udover det sædvanlige både indenfor salg og eftermarked. Vi er en loyal samarbejdspartner til erhvervslivet og det internationale samfund i København og betjener danske såvel som udenlandske erhvervspersoner og diplomater. Tilfredse kunder er vores levebrød, og en daglig bedømmelse fra vores kunder, hvad angår kvalitet og service, er med til at sikre et øget fokus og blandt årsagerne til at vi, år efter år, i følge FDM Autoindex, kåres til det bilmærke i Danmark med flest tilfredse kunder. Vores serviceniveau dækker bredt, lige fra et udvalg af Simple Comfort Services abonnementer, til lufthavnsservice, hjulopbevaring, kosmetiske behandlinger, udlejningsflåde etc.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev