Danmarksturneringen 17-18 juni

1. herrehold

1. herrehold spillede lørdag mod Simon’s på Simon’s. Formiddagens foursomes fik en lidt kedelige drejning, da Lukas Calberg var syg om morgenen, så vores nykårede EM-mester for U/14, Adrian Friis, måtte træde til.

Simon’s vandt begge af de første to matcher, så vi vidste, at det ville være en tough match. Peter Maack og Adrian fik deres sag for mod Simon’s bedste to spillere. De tabte, men lærte en masse. Sebastian Steengaard og Jonathan Nielsen, som begge til dagligt spiller i USA på collegehold, spillede fint, men nogle afgørende putts faldt til modstanderens fordel, så de tabte 2/1. Sidste foursome, som var ubesejret fra sidste divisionsweekend, Anders Larsen og Lukas Albrechtsen, spillede rigtig solidt og vandt på 18. med 1/0.

Eftermiddagens singler var en meget tæt affære. Peter taber 5/4 til en meget rutineret spiller, men så vendte billedet pludselig, hvor både Anders og Lukas A. vandt komfortabelt 4/3, og Adrian, som var 2 nede med tre huller tilbage, vendte det og vandt. Super godt gået af ham! Imidlertid taber Sebastian 3/2 til en meget velspillende også collegespiller, Lukas Kruger, så det hele afhang af den sidste single mellem Jonathan og Zander Rivas. Jeg skynder mig tilbage til 16. hul, hvor Jonathan desværre taber 3/2 efter at have været foran hele tiden, men Zander holede pludselig et indspil samt to lange putts i træk. Så desværre taber holdet yderst knibent 10/8. Vi fortjente klart en uafgjort pga. de små marginaler.

Søndag skulle vi spille mod Fredensborg på Fredensborg. De har tabt alle deres tre kampe, så der var en lille forventning om en sejr.

Foursomes var meget tætte, i modsætning til de tre tidligere kampe. Lukas Calberg var back in action, og han og Peter spillede fint, men kunne ikke få de afgørende putts i (det var desværre samme historie for alle spillere), så de taber 2/1. Jonathan og Sebastian spillede virkelig solidt og vandt 2/1. Chancen for vores første foursome føring så længe rigtig god ud, men med et par missede putts kunne Anders og Lukas A. se sig slået af Marcus Hansen og Emil Kjeldsen.

Singlerne var lidt det samme som foursomes. Vi kom fint fra start, men vi havde for mange chancer på greens, hvor vi ikke fik udnyttet vores chancer. Adrian taber 6/5, og Lukas A. kæmpede hele vejen og vandt på 18. med 1/0 . Anders tabte til en meget solidt spillende Philip Hartig. Sebastian tabte til en yderst velspillende Emil Kjeldsen. Seb var 4 under par, men tabte 3/2 til Emil, der var -7. Peter havde en lille chance for en sejr, men Fredensborg spilleren holede nogle gode putts til sidste, og Peter tabte på 18. Desværre var sejrene afgjort inden Jonathan vandt over Marcus H, så vi tabte 12-6. Resultat var mere generøst, end scoren fortæller.

Alt i alt en hård weekend, hvor marginaler bestemt ikke var med os, men nu går forberedelse allerede i gang til vores næste divisionsweekend d. 12.-13. august.

Mange tak til vores støtte og holdledere.

Cheers
Russ

2. herrehold

Den 17. og 18. juni var herrernes 2. hold i spil igen. Denne gang på hjemmebane og med en noget bedre vejrudsigt end sidste spillerunde. Banen havde fået en smule vand, både fredag og lørdag aften, så Furesø stod flot taget den lange tørke i betragtning. Desværre stoppede de gode nyheder for Furesø også der.

Lørdag taber vi til Hjortespring 8-4, hvor Hjalte Seedorff fik et halv point med en delt single, og Jeff Young og Louie Bizzarro vinder deres foursome. Søndag var skuffelsen igen stor, hvor vi taber 7-5 til Søllerød. Igen er det Hjalte, der vinder sin single, og Jeff og Louie vinder deres foursome.

Godt spillet til de tre herrer, som derved var ansvarlig for alle Furesøs point i denne weekend. Selvtilliden er intakt, og vi satser stærkt på at vinde vores sidste to kampe, så vi bliver i divisionen.

Fra venstre Hjalte Seedorff, Jeff Young, Philip Thinggaard, Stig Quist, Mikkel Jensen og Louie Bizzarro
Fra venstre Hjalte Seedorff, Jeff Young, Philip Thinggaard, Stig Quist, Mikkel Jensen og Louie Bizzarro

5. div herrer

Lørdag spillede vi på udebane mod Søllerød, hvor vi kom svært fra start ved at tabe vores 3 singler. Vi fik hevet en uafgjort hjem ved at vinde vores to foursomes og var glade for resultatet.

Dagen efter mødte vi Mølleåen på udebane. Her kom vi bedre fra start med to vundne singler. Desværre blev vores foursomes til en tabt og en delt. Derfor taber vi matchen 6,5-5,5.

Vi har en svær sidste weekend foran os, hvor vi skal vinde begge dage for at blive i 5. division. Vi glæder os og er klar til et godt gammeldags comeback.

Veteran kval. hold

Så blev 3. og 4. spillerunde i Danmarksturneringen afviklet. For klubbens veteranhold, der er tilmeldt kval. rækken og havde to dage på hjemmebane, blev det endnu en gang en ‘smertefri’ omgang.

Lørdag vandt holdet 11-2 over Helsingør og søndag blev resultatet 13-0 over Fredensborg. Det betyder, at veteranholdet fører puljen med 8 point, hvilket er max., mens Helsingør og Smørum hver har 4 point og Fredensborg 0 point.

Da holdet har en skadet spiller (brækket ankel) og en på ferie, trådte Ole Lorvik til og bidrog med to sejre. Alt i alt en rigtig god weekend, hvor holdånden og humoren stadig er helt i top.

Til sidst vil jeg blot takke de frivillige, der var at finde i turneringslederlokalet samt på banen. Jeres arbejde, som blev udført med store smil og godt humør, er meget værdsat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev