Danmarksturneringen 6-7 maj

Herrer 1. hold

Lørdag d. 6. maj hjemme mod Fredensborg
Lørdag d. 6. maj spillede 1. herrehold hjemme mod Fredensborg, og vores først match i en ny sæson er altid en spændende affære med nye spillere, nye foursomes konstellationer osv.

I formiddagens foursomes var vi lidt udfordrede. Axel Arinbjarnarson og Jonathan Nielsen mødte en meget velspillende Markus Hansen og Emil Kjeldsen fra Fredensborg. De var 5 under efter 11 huller på en kold og meget blæsende dag. Mark Housego og Adrian Friis kæmpede hårdt, men tabte til et meget rutineret par. Til sidst kom Lucas Albrechtsen og Anders T. Larsen, som begge spillede meget stabilt, og med næsten en fejlfri runde vinder de 3/2. Ahhh, første point på tavlen!

Adrian klarede det rigtig fint med hans debut på 1. hold, men efter en hurtig debrief byttede jeg Adrian ud med Christian Mikkelstrup.

Eftermiddagens singler var meget jævnbyrdige på for-9, og første sejr kom i hus med en super stabil spillende Christian med 6/5. Anders vinder 3/2, men Axel taber desværre 4/2. Vores sidste 3 singler er alle dormi, så sejren skulle køres i hus, og det gjorde den med Mark, Lucas og Jonathan, som alle vandt med en 1/0 sejr. 👌

Great start på den nye sæson!

Søndag d. 7. maj hjemme mod Asserbo
Asserbo kom med mange rutinerede spillere ført an af Lasse Jensen (mangeårig European Tour spiller), så vi skulle spille lige så godt eller lidt bedre end lørdag for at hive sejren hjem.

Lucas Calberg og Axel kom ud med Lasse og Oliver Wendt, som er deres bedste foursome, men vi taber desværre. Jonathan og Mark kæmpede, men bliver nedkæmpet af et meget velspillende Asserbo par. Anders og Lucas A. spillede igen en super stabil runde og løb med en meget velfortjent sejr på 2/1.

Efter en kort debrief byttede jeg Axel ud med vores efterhånden super substitute, Christian. Eftermiddagens singler var ellers relativt jævnbyrdige på for-9, men så slog Asserbos erfarende spillere til på bag-9, hvor både Lucas C. og Mark taber. Men med sejr til både Christian og Anders var der stadig et lille vindue åbent for en uafgjort match, men desværre taber Lukas A. på hul 18 med 2/0, og Jonathan, som ellers spillede lige op med Lasse på det meste af runden, taber 3/2.

Alt i alt en ok tilfredsstillende først weekend. 👍 Well done, lads, og tak til vores mange støtter i weekenden. 🙏

Herre 1. holdet ligger på 3. pladsen i puljen med à point med Asserbo, men med færre vundne huller.

Cheers
Russ

Fra venstre: Jannik Hansson, Anders Larsen, Russell Taylor, Axel Arinbjarnarson, Christian Mikkelstrup, Lucas Albrechtsen, Jonathan Nielsen, Mark Housego og Adrian Friis.

Herrer 2. hold

Lørdag spillede 2. holdet på Søllerød mod Søllerød. Det var en meget kold morgen med kraftig blæst, som gjorde forholdene meget svære, og gav hjemmeholdet en betragtelig fordel. I hvert fald måtte Furesø se sig slået med cifrene 2-10 mod et godt spillende hjemmehold. De 2 point blev vundet af Louie Bizzarro, som spillede en god kamp og sikrede en smule ære til Furesø.

Søndagen var en helt anderledes dag. Solen skinnede, og temperaturen nåede næsten op på 15 grader. 2. holdet spillede på København mod København. Ikke kun var vejret bedre, men også spillet fra Furesø, som sikrede sig en vigtig udebanesejr med cifrene 6,5-5,5. Anton Holm Pedersen sikrede sig 2 vigtige point i sin single, mens Mikkel Jensen og Jeff Young sikrede sig 3 point i deres foursome. Tilbage var Viggo Townsend Egehave og Stig Quist, som med en delt foursome sikrede Furesø de sidste 1,5 point og dermed sejren.

Herre 2. holdet ligger på 3. pladsen i puljen med à point med Søllerød, men med færre vundne huller.

Herrer 3. hold

Tabte lørdag 3,5-8,5 til Mølleåen på hjemmebane og 5-7 mod Hørsholm på hjemmebane.

Herre 3. holdet ligger på 3. pladsen i puljen med à point med Søllerød, men med flere vundne huller.

Fra venstre: Sylvester Bizzarro, Emil Bengtsen, Simon Riggelsen, Christoffer Roloff, Anders Greve, Maximiliano Stern Dahl og Kenneth Holmegaard Pedersen.

Senior 1. hold

Senior 1 vandt 9-4 mod Værløse hjemme og tabte med samme cifre på udebane mod Simons.

Senior 1. hold ligger på 3. pladsen i puljen med à point med Ledreborg, men med færre vundne huller.

Fra venstre: Ricki Morey, Nicolaj Svendsen, Peter Fl. Adolph, Helle Quist, Mette Kenfelt, Dan Young og Peter Svendsen.

Senior 2. hold

Tabte lørdag 4-9 til Hedeland på udebane og vinder 10-3 mod Mølleåen på hjemmebane.

Senior 2. hold ligger på 2. pladsen i puljen.

Veteran

Spillede meget solidt begge dage, hvor de vandt 11-2 lørdag over Fredensborg på udebane og 11-2 mod Smørum på udebane. Et par matcher var lidt tætte og blev afgjort på de sidste huller, mens andre blev vundet overlegent.

Der er en rigtig god stemning på holdet, som også fik ganske god opbakning på banen af reserven Karin.

Veteran-holdet ligger på 1. pladsen i puljen med à point med Helsingør, men med flere vundne huller.

Fra venstre: Mette Møller, Ingibergur Helgason, Frank Thomsen, Else Kalstad, Johnnie Jelager, Karin Jøhnk, Jan Harding og Søren Bollerup Hansen.

Damer

Tabte lørdag 3-6 til Hørsholm på udebane, men vandt 5-4 mod Nivå på hjemmebane.

Dameholdet ligger på 1. pladsen i puljen med à point med Hørsholm, men med flere vundne huller.

Ungdom 1. hold

Vandt lørdag 5-2 over Smørum på hjemmebane og søndag 5-2 over Hjortespring på hjemmebane.

Ungdom 1. hold ligger på 1. pladsen i puljen.

Fra venstre: Christian Kaufmann, Noah Asschenfeldt, Christian Maack og Peter Maack.

Ungdom 2. hold

Tabte lørdag 2-5 til København på hjemmebane og vandt søndag 5-2 over Hjortespring på hjemmebane.

Ungdom 2. hold ligger på 2. pladsen i puljen, men med flere vundne huller.

Fra venstre: Mikkel Thastrup Larsen, Gustav Seedorff, Hugo Reymann og Willum Quist.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev