Fantastisk dag i Odsherred

Det blev en fantastisk dag lørdag d. 10. september 2022 ved finalerne for Senior- og Veteranhold i Regionsgolf. Furesø deltog i 4 finaler, der blev spillet samtidig på golfbanen i Odsherred – og vandt dem alle!

Furesø var sikret en finalesejre, nemlig i Senior C-rækken, hvor vores to Senior C-hold mødte hinanden i finalen. Med et par delte single-matcher blev det til en smal 6-5 sejr til Ole Hansens hold (SC2) over Per Rokkedals hold (SC4). Senior B med holdkaptajn Bjarni Andersen vandt deres finale over Værløse med samme tætte cifre – og her blev 4 af de 5 matcher afgjort på 17. hul.

Men det helt tætte opgør skulle vise sig at komme i Veteran B-finalen, hvor Furesø mødte Falster. Kampen endte 5½-5½ efter delt mixed foursome og to single sejre til hver side. Tildelte ups-points ud fra de enkelte sejre gjorde Furesø med holdkaptajn Henrik B. Winther til vindere med 6 mod 5 points. Tæt kamp.

Så var der en anderledes overbevisende sejr hos Veteran C, hvor holdkaptajn Jannie Streits hold stod for en 11-0 sejr over Hørsholm. Med 3 matcher afgjort på sidste hul var der alligevel spænding til det sidste.

Stor glæde blandt de blåtrøjede Furesø-spillere, der også fyldte godt i billedet i restauranten og udenfor. Stor tillykke til alle. Alle vindere blev samtidig inviteret til en særlig turnering arrangeret af Region Øst i Trelleborg den 24. september.

Senior B vindere
Senior C vindere
Senior C runner-up
Veteran B vindere
Veteran C vindere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev