FG har ikke Golfens Dag i år

Vi har ikke i 2022 behov for flere medlemmer til at supplere de, der forlader klubben. Så for en god ordens skyld skal vi derfor understrege, at Golfens Dag d. 24. april bliver ikke afholdt i FG i år.

Andre muligheder

Har du en ven eller bekendt, der gerne vil prøve golf, er der dog mulighed i de omkringliggende klubber, du kan se en oversigt på golf.dk. Nivå, Lynge og Hillerød er f.eks. klubber, der ligger tæt på.

DGU skriver vedr. Golfens Dag

128 danske golfklubber inviterer til Golfens Dag. På søndag den 24. april er der Golfens Dag. Det bliver markeret i hele 128 danske golfklubber, hvor alle uden undtagelse kan prøve verdens bedste sport.

– Selvom der nu er flere golfspillere i Danmark end nogensinde før, er der stadig en åben invitation til alle, der gerne vil være en del af sporten, siger Lars Broch Christensen, der er formand for Dansk Golf Union. Golf var i forvejen Danmarks største voksensport, men danskerne har under corona krisen fået øjnene op for golf som aldrig før. Antallet af golfspillere er i runde tal vokset fra 148.000 i 2019 til 164.000 i 2021. Det er en eksplosiv udvikling. Alligevel er der næsten lige så mange klubber som sidste år, der holder Golfens Dag. 128 klubber udgør et klart flertal af de 186 danske golfklubber.

– Det smukke ved Golfens Dag er, at man ikke behøver at gøre andet end at dukke op på dagen. Du behøver kun behageligt tøj, praktisk fodtøj og en smule nysgerrighed, siger Lars Broch Christensen. De arrangerende klubber sørger nemlig for adgang til faciliteter, lån af udstyr og folk, der kan instruere og svare på spørgsmål om golf. Hvis du er interesseret i at være med, eller kender nogen, der kunne være interesseret i golf, så kig på din lokale klubs hjemmeside for at se, hvordan de afvikler Golfens Dag. Du kan også gå ind på golfensdag.dk for at få et overblik over de steder, der er Golfens Dag nu på søndag.

– Golf er i mine øjne den mest komplette sport. Du kan konkurrere benhårdt mod dig selv og andre og blive ved med at optimere teknisk, fysisk, strategisk og mentalt. Men du kan også bruge sporten som en sund del af din hverdag, hvor samvær med andre er i højsædet. Naturoplevelsen er automatisk koblet på, og uanset hvor du bevæger dig i Danmark eller udlandet, er der næsten altid en golfbane med sit helt eget præg, du kan besøge og spille, når først du er golfspiller, siger Lars Broch Christensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev