Flot indvielse af vores nye par 3-bane 24.-25. juni 2022

Vores nye ombyggede par 3-bane åbnede fredag d. 24. og lørdag d. 25. juni. Det blev fejret festligt med et flot event og åbningsturnering med 100 tilmeldte.

Formålet var, foruden den officielle indvielse, at så mange som muligt skal komme og prøve den nye flotte par 3-bane, hvor man nu kan få en rigtig god golfoplevelse og en fremragende mulighed for at træne sit korte spil!

Event

Der var begge dage gratis morgenmad og grillpølser, drikke m.m. i løbet af turneringerne. Der var gode tilbud fra både shop og restaurant. Og så var der en Pitch & Putt (vælg 3 jern) åbningsturnering i 5 rækker med ”Beat the Pro” og meget flotte præmier. Og sidst men ikke mindst så slog formanden første officielle slag om lørdagen.

Dagene

Dagene var festlige og solbeskinnede. Mange deltog og en del kom forbi. Tak for det!

Banen er virkelig på mange måder vokset fra at være en lidt kedelig intetsigende par 3-bane til nu at ligne en rigtig golfbane med nye fine greens, bunkers og svajende rough.

Tak

Tak til baneudvalg og greenkeepere for det nye flotte anlæg og tak til de ansatte for at skabe to flotte dage og mange gode oplevelser.

Tak til sponsorer på dagen: Restaurant Hestkøbgaard, Golf & Fashion, FG, FG Erhvervsklub og ZWILLING J.A. Henckels Scandinavia A/S.

Åbningsturnering

Åbningsturneringen med gavekort til shop og restaurant, træning og green fee, flotte kniv sæt fra Zwilling samt stor Hole-In-one præmie (golfrejse, der blev konverteret til klappepræmie) og flotte klappepræmier.

Alle medlemsgrupper kunne deltage. Turneringen blev spillet uden handicap i 5 hcp. klasser/rækker: 

  • E: Hcp. 54-36,1
  • D: Hcp. 36-26,5
  • C: Hcp. 26,4-18,5
  • B: Hcp. 18,4-11,5
  • A: Hcp. 11,4-0

Spilleform var slagspil (ved score over 6 pr. hul noteres en 7) Pitch & Putt* (man måtte medtage en putter og to valgfri køller).

Ud af de mange spillere lykkedes det kun 16 at komme nærmere hullet (hul 8 ) end ”The Pro” (Russell). Russell må have haft en heldig dag!

Resultater fra turneringen kan ses HER.

Opfordring

Kom ned og prøv vores lille perle! Mange vil kunne benytte den som en times hurtig golf og/eller en træningsrunde for det korte spil. Prøv evt. Pitch & Putt* spilleformen, der gør en runde enkel og giver den et sjovt lille twist.

’”Pitch & Putt, selvstændig sportsgren nært beslægtet med traditionel golf. Hullerne er maksimalt ca. 90 m lange, og alle huller er par 3-huller, dvs. har idealscoren tre slag. Banens samlede længde må ikke overstige 1200 m. Det er kun tilladt at bruge en putter og to jern under spillet. Pitch & Putt-baner ligner golfbaner i deres opbygning, men greens er mindre. Hver green dækker et areal på 50-100 m2.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev