Furesøugen 2023

Indtryk og resultater fra sidste turnering i Furesøugen 2023: Åben Par 3-baneturnering

Søndag d. 6. august blev der afholdt en åben Par 3-baneturnering under Furesøugen 2023 – med gunstart både formiddag og eftermiddag. Turneringen var populær som de andre turneringer i ugen og også overbooket.

Opstart

Formiddagen bød på godt vejr, et telt prydet med Dannebrogsflag, udlevering af scorekort og fælles morgenhygge med kaffe og lidt at spise.

Om eftermiddagen gentog programmet sig, men blev suppleret med bobler, kransekage og drikkevarer. Vejret var fortsat godt i begyndelsen, men regn kom på spil i løbet af runden.

Keld og Lars fra sekretariatet stod for arrangement og afvikling af turneringen. Det var en fornøjelse at se så mange glade og tilfredse deltagere. Stor tak for opbakningen!

Turneringen var et slagspil uden hcp. Den var opdelt i 5 rækker med deltagere fra hcp. 6,5 til hcp. 54.

Afslutning

Der var højt humør og stor tilfredshed fra start til slut. Fra morgenmad, over bobler, til præmieuddelingen på terrassen med jazz fra Kansa City Stompers. Selv regnvejret kunne ikke dæmpe humøret, og terrassen var godt besat.

Der blev uddelt flotte præmier til top-3 i alle rækker: billetter fra Birkerød Bio, vin, bolde og greenfee billetter fra FG Erhvervsklubben og flotte gavekort fra Martin i restauranten. Desuden var der klappepræmier, heriblandt et golfophold i Sverige, også sponsoreret af FG Erhvervsklub.

Furesøugen blev således rundet af i festlig stil.

Formål

Udover at være en fejring af Furesøugen havde turneringen også et par andre formål:

  1. At introducere nye spillere til Par 3-banen og fremvise dens potentiale for træning af kort spil.
  2. At give spillere med højere handicap en chance for at deltage i en officiel klubturnering under Furesøugen.

Prøv den!

Den nyistandsatte Par 3-bane tilbyder en hurtig og behagelig golfoplevelse, og alle er velkomne til at prøve den.

Resultater

Resultaterne kan ses på det ovenstående billede med scorekortene. Turneringen blev afholdt ”off-grid” og uden GolfBox, helt på gammeldaws maner.

Deltagerne skulle vælge tre jern, inklusiv en putter, til turneringen, som blev spillet som slagspil uden hcp.

Resultaterne lå tæt både indenfor og også imellem de forskellige rækker.

Uofficiel Par 3 klubmester

Der blev kåret en uofficiel klubmester, og vandrepokalen (sponsoreret af FG Erhvervsklubben) gik til Alex Kjeldsen fra B-rækken med et handicap på 16,1. Stort tillykke til ham!

Tak

Tak til de mange glade deltagere, tak til sponsorerne af turneringen: Birkerød Bio, FG Erhvervsklub og Martin fra restauranten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev