Kaninklubben takker af for 2022

Endnu en sæson er afsluttet i Kaninklubben. Det blev – igen – et skønt år med liv og glade dage, konkurrencer og netværk mellem nybegyndere, lidt garvede og meget garvede spillere, som sammen har haft mange oplevelser på banen og på 19. hul.

58 FG-medlemmer med handicap over 40 har været i gang sammen med 38 prøvemedlemmer (uden golfkørekort eller handicap) – altså små 100 medlemmer i Kaninklub 2022.

Hver mandag var der heftig aktivitet på Par 3-banen, hvor prøvemedlemmerne kæmpede for at opnå de krævede tre runder på 18 points. Og på stor 9 hulsbane, hvor banen blev brændt af fra orange tee og rød tee. Gunstart på samtlige huller, og alle steder med en af vores ca. 30 frivillige og fantastiske mentorer, der mandag efter mandag stiller op og øser af deres erfaring.

TAK, kære mentorer!

Også TAK til vores eliteafdeling, som årligt beriger vores Pro-Am turnering og viser os, hvordan det skal gøres. Det er hver gang en uforglemmelig oplevelse.

Af prøvemedlemmer er ca. 30 klar med golfkørekort og medlemskab af FG. Nye golfere, som er godt skolede og ved, hvordan nedslagsmærker rettes op, bunkers rives, hvor bag’en skal stilles, og som altid spiller ready golf.

Sæsonen afsluttedes traditionen tro med et turnerings-/middagsarrangement, hvor Årets kanin og Årets mentor blev kåret.

Årets kanin 2022 blev: Louise Grønhøj Jensen (topbillede: Louise Grønhøj Jensen (t.h.) får overrakt trofæet af Birgitte Bruhn)

Årets mentor 2022 blev: Alex Kjeldsen

Begynderudvalget har i år sagt farvel til både Henrik Bartholdy og Dorit Buhl. Dorit har i adskillige år trukket læsset som formand for Begynderudvalget. Tusind tak for en formidabel indsats, Dorit!

Begynderudvalget, som er suppleret med Annemarie Tang og har valgt René Toftemose som ny formand, er allerede i gang med at forberede sæson 2023, som vi glæder os til! 

Årets mentor 2022: Alex Kjeldsen får overrakt ”vandrepokalen” – kaninen – af Birgitte Bruhn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev