Klubbens regnskabschef Søren Pihl Nielsen går på tidlig pension

Søren Pihl Nielsen
Har valgt at fratræde sin stilling som klubbens regnskabschef for at gå på tidlig pension og hellige sig sit golfhandicap. Vi ønsker Søren alt det bedste i hans nye tilværelse og takker ham for hans store indsats for klubben.
Søren har været en uvurderlig hjælp for klubben i mange år. Han har altid været kompetent, skattet og en sand fornøjelse at arbejde sammen med. Vi vil savne Søren meget, heldigvis har han lovet at hjælpe til i den kommende overgangsfase.

Bente Bech hansen tiltræder som ny i regnskab
Vi er glade for at kunne meddele, at Bente Bech Hansen er ansat som ny i regnskab pr. 01.05. Bente har en bred erfaring inden for økonomi og IT, og hun har tidligere arbejdet som økonomi- og IT-chef hos Lomax A/S i 18 år. Bente er også medlem af klubben i over 30 år, og hun kender derfor klubben indgående.

Vi er overbeviste om, at Bente vil være en stor gevinst for klubben. Hun er fagligt dygtig, men hun er også en varm og menneskelig person, der vil kunne bidrage til det gode arbejdsmiljø i klubben. Bente har desuden en solid erfaring med digitalisering og optimering, hvilket vil være en stor fordel for klubben i vores fortsatte videre udvikling på dette område.

Vi byder Bente varmt velkommen til klubben og ser frem til et godt samarbejde!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev