Kræftens Bekæmpelse får næsten 40.000 kr. fra Furesø Golfklub

Furesø Golfklub afholdt Knæk Cancer turnering

Lørdag den 7. oktober afholdt Furesø Golfklub en Knæk Cancer turnering, hvor alle deltagere skulle betale 200 kr. til det gode formål.

Turneringen var en holdturnering for alle unge som gamle. 70 meldte sig til turneringen, og der var deltagere fra flere andre Nordsjællandske golfklubber. Dagen begyndte med det mest fantastiske efterårsvejr, men lidt regn undgik vi ikke.

Alle havde en fantastisk turnering
Alle deltagere havde en fantastisk turnering, og da man nåede til præmieuddelingen, gik rigtig mange hjem med noget.

Et af klubbens medlemmer havde sponseret en stor vingave, og Furesø Golfklub, Proshoppen Golf&Fashion og Restaurant Hestkøbgaard donerede ligeledes præmier, så der var et flot gavebord.

Andre medlemmer af klubben donerede også
Andre medlemmer af klubben har også valgt at donere til klubbens indsamling, heriblandt et par rigtig store beløb. Som det ser ud lige nu, kan klubben runde 40.000 kr. i indsamling til Kræftens Bekæmpelse inden kampagnen slutter

Klubben takker alle for støtten
Furesø Golfklub takker alle deltagere, sponsorer og donatorer for deres støtte til Knæk Cancer turneringen.

Du kan stadig nå at donere i klubregi
Knæk Cancer kampagnen slutter lørdag den 28. oktober 2023. Dette er dagen, hvor det store indsamlingsshow “Knæk Cancer – et show for sagen” bliver sendt på TV 2. Showet starter kl. 20:00 og varer cirka 3 timer.

Doner herunder:

Doner gennem Furesø Golfklub HER

Knæk Cancer – en stor succes
Knæk Cancer er en landsdækkende indsamlingsaktion, der hvert år i oktober samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse

Indsamlingen foregår på mange forskellige måder, herunder gennem donationer, sponsorater og aktiviteter.

Kræftens Bekæmpelse bruger pengene fra Knæk Cancer til at støtte forskning, forebyggelse og patientstøtte. Kræft er en af de største sygdomsårsager i Danmark, og Kræftens Bekæmpelse arbejder for at forbedre behandlingen og livskvaliteten for kræftpatienter og deres pårørende.

Furesø Golfklubs indsamling er et flot eksempel på, hvordan klubber og foreninger kan bidrage til Knæk Cancer. Klubbens medlemmer og frivillige har ydet en stor indsats, og de har bidraget til at gøre en forskel for kræftpatienter i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev