Nu kan vi åbne fuldt for den nyrenoverede par 3-bane

Åbner 11/6

Efter et par års renovering med skiftende provisoriske huller er hele banen med nye greens, bunkers, udslagsmåtter m.m. nu færdig og og fuldt åbent fra d. 11. juni.

Der er ingen tvivl om, at renoveringen giver et gevaldigt løft til kvalitet og til golfoplevelserne på par 3-banen. Mange tak til greenkeepere og baneudvalg for det flotte arbejde.

Officiel indvielse og turnering fredag d. 24/6 og lørdag d. 25/6

En så positiv begivenhed skal selvfølge fejres. Det gør vi med en forrygende åbningsturnering fredag d. 24/6 og lørdag d. 25/6 med mange og flotte præmier. Der vil også være en greenkeeperstand (hvor du kan høre om selve projektet) og gratis mad og drikke hele dagen for besøgende på par 3-banen. Turneringsbetingelser og tilmelding får du mere info om i morgen, torsdag den 9. juni. (Turneringer vil blive afholdt hele fredag og om lørdag hele formiddagen).

Formålet med eventet er, at så mange som muligt skal komme og prøve den nye flotte par 3-bane for at opleve, hvilke muligheder den har.

Baggrund

  • Den nye par 3-bane var et vigtigt projekt i bestyrelsens FG-2022 plan.
  • Foruden målet om at for at være en attraktiv klub, hvor vi skal levere kvalitet, er der også en anden strategisk agenda med projektet.
  • På par 3-banen kan man træne den vigtigste del af golf: Det korte spil. Og man på en time kan få en rigtig god golfoplevelse. Derfor håber vi, at en del af de runder, der spilles på stor bane, og en del træningsaktiviteter kan flyttes til oplevelser på par 3-banen.

Du kan invitere gæster på par 3-banen

Du kan invitere gæster med til at spille på par 3-banen, hvis de gerne vil prøve golf. Det er under følgende forudsætninger:

  • Mindst en FG-spiller med i hver bold (max. 4 i en bold), og FG-spilleren har ansvaret for bolden.
  • Der betales normalt greenfee i greenfeeautomat, og dine gæster får 30% rabat, fordi de spiller med en FG-spiller.
  • DIN BANE:DIT ANSVAR – så du står inde for, at gæsterne også behandler banen med respekt.

Rigtig god fornøjelse!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev