Ny protræner i FG – Mark Housego

Vi har fået ny træner i FG. Mark er startet i FG d. 2. april, og I har kunnet se ham i lørdags på Driving Range, hvor han har undervist junior prøvemedlemmer (AJ).

Marks faste undervisningshold er primært klubbens juniorer. Men kalenderen vil også blive åbnet for medlemslektioner. Du kan se Marks kalender i ProPlanner eller booke tider i shoppen.

Mark er 42 år gammel og kommer fra England, men har boet i Danmark siden 2007. Han er en fuldt udlært dansk PGA-professionel og har været træner i flere danske klubber.

Mark taler og forstår dansk, men vil du også træne dit engelske, er Mark frisk på det. Mark har en dansk kone og en søn på 7 år. Både Marks kone og hendes familie er alle medlemmer i FG.

Mark har gennem årene spillet af og til i FG og har hjulpet Russell med golfudlandsrejser og også lidt arrangementer i FG.

Vi får en særdeles kompetent og passioneret instruktør, der hele tiden videreuddanner sig. Trackman og fitting er et par af de områder, der mestres til fulde. Mark har været væk fra branchen i et par år, men har savnet spillet, branchen og det daglige liv som professionel.

Tag godt imod Mark og begynd allerede nu at booke aftaler med Mark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev