Ny strategi for FG

Kære medlemmer,

Som vi tidligere har skrevet til jer, så har bestyrelsen i samarbejde med udvalgsmedlemmer og personale brugt efteråret på at udarbejde en ny strategi for FG. Under dette arbejde blev der identificeret 6 strategiske fokusområder, som der nu skal arbejdes videre med i et tilsvarende antal arbejdsgrupper.

I erkendelse af at vi ikke selv besidder alle de nødvendige kompetencer, og at der ude blandt jer medlemmer findes masser af dygtige mennesker med relevante kompetencer der kan bidrage til vores arbejde, vil vi rigtig gerne have hjælp af medlemmer, der har erfaring og kompetence inden for de 6 fokusområder, som er:

  • Golfanlægget/banen
  • Træning/træningsfaciliteter
  • Velkomstcenter/kundeservice
  • Kommunikation
  • Frivillighed i FG/flere frivillige
  • Modtagelse og fastholdelse af nye medlemmer

Hvis du mener, at du har erfaring med et eller flere af disse områder, eller blot gerne vil bidrage, så hører vi meget gerne fra dig!

Vi forestiller os, at du kommer på gæstevisit på et af arbejdsgruppens første møder i løbet af foråret, og bidrager med sparring i en times tid eller to. På den måde kan du være med til at hjælpe klubben og sætte retning og indhold for nogle af vigtigste opgaver for klubben i de kommende år.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen, hvis du kan se dig selv som frivillig i en af ovenstående arbejdsgrupper.

Send en mail til lli@fggolf.dk – så hører du hurtigt tilbage fra os

Dbh
Bestyrelsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev