Nye fremskudte lilla teesteder

Fra tirsdag den 1. august er banen åben med fremskudte teesteder, og du kan nu spille vores bane fra de lilla teesteder.

Disse fremskudte teesteder er specielt designet til dem, der ikke længere slår så langt, så den gode spilleoplevelse kan bevares. Dette bidrager også til et bedre flow og potentielt til et hurtigere spiltempo.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle steder, hvor de endelige lilla teesteder spilles fra endnu, men banen er blevet rated, og du kan spille “lilla” fra nu af.

Planer

Dette er blot første fase i et større renoverings- og ombygningsprojekt af klubbens teesteder, som vi forventer at have færdiggjort i 2025.

Der er planer om en ændring af farver i fremtiden. Omkring primo 2025 vil farverne på teesteder blive skiftet ud med numre. Dette vil ske på det tidspunkt, hvor alle de resterende teesteder er færdige, og farverne vil derefter blive fjernet og erstatte med numre.

”Farven lilla”

Der har været en del interesse i klubbens farvevalg. Der har været mange forskellige holdninger til farvevalget, og denne beslutning har været grundigt overvejet og diskuteret. Baneudvalget har valgt en klar lilla farve, som allerede nu er blevet anvendt i GolfBox, konverteringstabeller og lignende.

Farven orange

Husk også, at vi tilbyder orange begynder-teesteder. Vi anbefaler, at du benytter disse, hvis du har et handicap på mellem 46 og 54.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev