Dameklubben

Nyheder fra formanden – 30. juli

Kære medlemmer,

Vi håber I har nydt de strejf af sommer, vi har haft indtil videre – måske vi har noget til gode i august og september – der er i hvert fald masser af muligheder for at få spillet en runde golf i Dameklubben!

Program for august:

– Vi starter måneden med en Four-ball, så find jer en god makker – det er en bestball for par!

– Resten af måneden spilles alm. Stableford – dog med længste drive og nærmest flaget den 26.  

(Denne gang skal vi nok give besked om, hvilke huller, der er valgt!)

Specielle matcher:

– HUSK Pink Cup tirsdag den 18. august – det plejer at være virkelig festligt! 

– Vi mangler også stadig emner til deltagelse i KIK-matchen den 19. august – hvor Dameklubben   gerne skulle løbe med en flot placering, når der dystes mod de andre KIK’er – skriv jer på   listen i omklædningen – vi lader den hænge et par dage endnu. Pga KIK-match er der ingen præ-bookede tider til eftermiddagsdamerne den 19.8.

NYT initiativ:

– Som et forsøg afholdes en 4-klubturnering TIRSDAG den 1. SEPT. med gunstart kl. 9. Klik på linket nedenfor for at se den vedhæftede indbydelse, som også vil hænge i omklædningen. Vi håber på god opbakning fra Dameklubbens medlemmer til dette hyggelige arrangement! Af samme grund vil der KUN være præ-bookede tider om eftermiddagen onsdagen den 2. sept. og matchen, som står i programmet som en Foursome udgår og erstattes af alm.   Stableford.

https://www.fggolf.dk/wp-content/uploads/2020/07/4-klubturnering.pdf

Et lille “pip” fra matchleder-Karen:

– TAST-SELV-SCOREKORT – der er flere, der selv taster deres scorekort efter dagens runde. Det er rigtig godt – bliv endelig ved med det – MEN husk at markere tydeligt, at det er “selv-tastet” for at undgå tastefejl og dermed administrative rettelser. Og hvis man bruger app’en, så må vi fortsat bede om at få et gammeldags scorekort indtil videre.

– Når man spiller i 9-huls rækken, SKAL det være på dagens 9-hulsbane og ikke 9 huller på 18-huls banen. Vi har i uge 31 måttet diskvalificere 3 damer!

Nyt medlem i Dameklubben

Så kom vi vist rundt om det hele – vi mangler bare at byde endnu et nyt medlem velkommen: Jette Breum har netop meldt sig ind i Dameklubben – så tag godt imod hende på banen!

Mange hilsner,

Inger