Dameklubben

Nyhedsbrev fra formanden for Dameklubben

Kære alle,

Jeg skal da ellers love for, der er gang i den på banen – skønt at se så mange glade damer, der udnytter at vejret bliver stadig bedre – og at banen står så flot!

Vi har fået to nye medlemmer i Dameklubben siden sidst: Gitte Rostrup og Susanne Wammen. Tag godt imod dem på banen!

Og nu lidt om turneringsprogrammet:

  • Den 22. maj er der udflugt til Sverige – men der spilles sideløbende match hjemme – g det er helt alm. stableford i én række.
  • Den 29. maj spilles Stableputt – da man bliver nødt til at spille hullet færdigt for at tælle putts og  man samtidig må formodes at “angribe” hullerne anderledes for at opnå så få putts som mulig  har vi i matchledelsen bestemt, at der ikke EDS reguleres efter matchen. Vinderen er den, der   kommer ind med færrest putts – ikke den med flest stableford points.
  • Flagmatchen den 5. juni (Grundlovsdag + valgdag!!) spilles som slagspil, hvor man sætter  sit flag, når alle tildelte slag er brugt. Vejledning bliver lagt frem i omklædningen.
  • Og så skal vi afprøve en ny form for Scramble den 19. juni – Mexican. Vejledning lægges frem i omklædningen – eller læses på hjemmesiden.

HUSK også tilmelding til Midtvejsmiddagen den 26. juni. Den ligger allerede på Golfbox og    åbnes den 26. maj kl. 10. Der vil blive uddelt præmier for forårets matcher denne aften og    prisen på 175 kr. er incl. et glas vin/øl som velkomstdrink!

Fortsat god fornøjelse!

Inger