Nyt fra Eliten

I weekenden d. 14.-15. maj havde vi 11 Furesøspillere i ilden i DGU’s Elitetours.

Hovborg Kro Open – Dormy Elite Tour I Herrer

Sebastian Steengaard Nielsen startede som lyd og torden med en flot 69’er, men med 2. og 3. runde på det jævne, så blev det kun til en lidt skuffende 27. plads.

Dormy Elite Tour I Drenge U22

På Lyngbygaard spillede drengene, og her var Lucas Calberg en kort periode med helt i front, men dampen kunne ikke holdes i gang, så han sluttede på 34. plads.

Senior Elite Tour I

Seniorelitetouren var på besøg i Gilleleje, og spillerne blev udsat for det vildeste blæsevejr. Især lørdag blæste vinden koncentrationen ud af mange spillere, idet der var 2-3 jerns skiftende side-, med- og modvind (vindstød på op til 20 m/s), så man var fuldstændigt kulret og rundforvirret. Læg dertil usædvanligt langsomme og ujævne greens, der ikke levede op til sædvanlig Gilleleje-standard.

På denne baggrund gjorde især Anders Thastrup Larsen det rigtigt godt med en delt andenplads, 3 slag fra vinderen, i Midage-herrerækken.

Derudover var der top 10-placeringer til Jennifer Pribil med en tredjeplads i Midage-damerækken, 7. plads til Mette Kenfelt hos seniordamerne samt en delt 6. plads til James Campion hos veteranherrerne. 

Himmelbjerg Cup

Fredag d. 13. maj var der ranglisteturnering på Himmelbjergets Golfklub, og her strøg Isabella Calberg helt til tops og vandt med 2 slag ned til nummer 2.

Læs mere på himmelbjerggolf.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev