Old Boys

Sådan spiller vi

Afvikling af Old Boys turneringer – opdateret 11. april 2019

 1. Old Boys turneringer afvikles hver onsdag fra begyndelsen af april til midten af oktober. Afviklingen ledes af et medlem af OB’s bestyrelse.
 2. Interesserede medlemmer SKAL booke en starttid ifølge gældende klubregler til den pågældende dag, tidligst 22 dage og senest 7 dage før spilledagen.Senest ved fremmøde skal tiden bekræftes for at sikre, at vi har tider nok til de fremmødte.Print IKKE scorekort, da sløjfen, du skal spille, jo ikke er kendt.Kl. 10.45 er der lodtrækning på Parkvejs hjørnet til holdfordeling og sløjfer.
 3. Der spilles i 4-bolde, med 1. tee off kl 11.00.
 4. Holdene starter med 10 minutters mellemrum, og der spilles parallelt, således at 5 gange 4 bolde spiller 18 huls banen, medens andre 5 gange 4 bolde spiller 9 huls banen plus 1. sløjfe på 18 huls banen. Deltagere som kun spiller 9 huller, booker enten selv en tid ca. kl. 13.00, så behøver de ikke komme til lodtrækningen, men møder de øvrige spillere ved 3. halvleg,- alternativt kommer de til lodtrækningen og får tildelt en sen starttid på 9 hulssløjfen. Se pkt 12. nedenfor mht detaljer for tidsbestilling.
 5. Turneringsformen er normalt Stableford, men der opereres også med andre former.
 6. Ved spillets start udveksles der scorekort således, at hver spiller har en markør.
 7. Når et hold har spillet runden, kontrolleres og underskrives scorekortene af spiller og markør. Den valgte holdkaptajn (eller spilleren med lavest HCP) afleverer alle scorekort til turneringslederen, med udregnet holdscore og evt. birdies.
 8. Når alle hold har færdigspillet, uddeler turneringslederen præmier.Der er præmier for birdies, nærmest pinden, bedste holdscore og de 3 bedste individuelle scores.Man kan kun få præmie, hvis man har spillet EDS. Hvis man vil spille EDS kan dette ske på 2 måder. Enten via tilmeldingen til Old Boys – dette gælder så for hele sæsonen. Eller fra gang til gang til turneringslederen.Nærmest pinden foregår på 2 par 3 huller på den sløjfe, som er fælles for holdene, nemlig den 1. sløjfe på 18-hullers banen.Flagene placeres af det hold som går først ud på 18-hullers banen. De hjembringes af det hold, der går sidst ud på 9 huls banen.
 9. Efter turneringen registrerer turneringslederen i Golfbox den samlede score for hver af de deltagere, som har spillet EDS. No return registreres også og medfører en handicapregulering. 9 huls scorer tastes også ind, og Golfbox omskriver automatisk til 18 huls ækvivalent og regulerer evt. HCP.
 10. Turneringslederen sender alle scorer til Webmaster, som lægger dem på OB hjemmesiden, så sæsonens scorer kan ses af alle. I dette format ganges evt. 9 huls scorer med to (forskelligt fra Golfbox metoden, der blot adderer 18).
 11. For Old Boys hulspilsturnering og udebaneturneringer gælder der særlige regler.
 12. Sådan bestiller man – og bekræfter – spille tid:

Vi har nu mulighed for at booke spilletid parallelt :

5 stk. 4 bolde startende på 18 huls banen onsdage kl. 11.00 – 11.40
5 stk. 4 bolde startende på 9 huls banen onsdage kl. 11.00 – 11.40 – de sidst nævnte med 5 turntider på 18 huls banen 2 timer og 20 min senere.

Disse tider skal bookes og fyldes op i kronologisk rækkefølge således at der først fyldes op på 18 huls banen dernæst på 9 huls banen.

HUSK også at booke den tilhørende TURNTID, hvis du booker på 9 huls banen.

Husk at vi som Old Boys medlem har fortrinsret til at booke de nævnte tider, og fortrinsretten gælder fra 22 dage til 7 dage før spilledagen.
Hvis vi forpasser tidspunktet for vores fortrinsret, kan andre golfere tage tiderne.

Vores fortrinsret gælder ikke på helligdage eller dage, der iøvrigt er afsat til klubarrangementer.

Bekræftelse af den bookede tid er også vigtig:

Alle tider (også turntiden) skal bekræftes før vores lodtrækning, for vi kan kan kun anvende disse bekræftede tider i vores lodtrækning,- idet alle ubekræftede tider frisættes til andre golfspillere.

Man skal være indenfor 3 timer før for at bekræfte en tid.
Det vil sige, har man en turntid kl. 13.10, 13.20 eller 13.30 kan den først bekræftes efter kl. 10.10, 10.20 eller 10.30.

Når man logger ind i Golfbox kommer der første bestilte tid frem på skærmen.”Vil du bekræfte tiden”.

Har du 2 bestilte tider (9 huls og 18 huls) skal du gå ind i menuen “Alle” for at komme til næste tid, alternativt bekræfter du den ene tid- logger ud-  og logger ind igen for at bekræfte den anden tid.