Pink Cup gav 26.755 kr. til Kræftens Bekæmpelse

Årets Pink Cup blev afholdt tirsdag d. 11.6.
Op til dagen blev der krydset fingre for, at de 94 deltagende kvinder kunne få lov til at spille uden regn fra oven – og det lykkedes næsten. Efter en kort byge, da vi gik ud til gunstart på Hestkøb-Farum sløjfen kl. 9.00, klarede vejret op, og vi kunne afvikle turneringen og frokosten uden yderligere regn.
Klubhus og restaurant var i dagens anledning udsmykket med pink tyll, lyserøde flag og balloner, og Hestkøb-Farum var pyntet med pink indlæg i alle kopperne. Tak til greenkeeperne for at gøre det lidt ekstra festligt ude på banen.

Pink Cup har især to formål For det første at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses “Støt brysterne” kampagne. For det andet at skabe festlige og hyggelige rammer om en turnering for alle de kvinder i klubben, der har tid og lyst til at deltage – uanset handicap.
Og begge formål blev opfyldt. Der blev indsamlet i alt 26.755 kr. Et super fint resultat, som kom fra turneringsfee, en flot donation fra ProShoppen og fra et lotteri, hvor mange havde doneret fine præmier.

Tak til Vivi, WineLife, Hestkøbgård Restaurant, Meny, Rema1000 og Furesø Golfklub. Og tak til deltagerne, hvoraf 16 var gæster fra andre klubber.
Præmierne til vinderne af turneringen kom fra Kræftens Bekæmpelse. A-rækken blev vundet af Lotte Thorsen, og vinder af B-rækken blev Jacqueline Jørgensen. Begge med 41 point.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev