Regionsgolf

Furesø Golfklubs regionsgolf - Hulspil for hcp-golferen

FG har stærke traditioner i regionsgolf og har igennem årene markeret sig som en af Danmarks absolut stærkeste klubber, når vi taler om bredden.  

I 2018 vandt 4 hold regionsmesterskabet og dermed den klub i Danmark med flest hold i finalerne.  A-holdet har vundet Danmarksmesterskabet for regionshold i 2017 og 2018. 

Du kan også være med til at vinde 

Regionsgolf er en fantastisk chance for sportslige udfordringer på dit eget niveau. Du får muligheden for at spille hulspil, og du bliver en del af et hold. 

Der er følgende turneringsbetingelser: 

  • I den indledende runde skal holdet typisk spille 6 puljekampe, hvoraf de 3 er på udebane. Du behøver ikke kunne spille alle kampene. Der betales ikke greenfee på udebane.  
  • Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee, eller hvad der måtte være tilsvarende til disse teesteder. 
  • Resultaterne for puljekampene er afgørende for, om holdet går videre til slutspillet, som spilles i august-september. 
  • Vi spiller på hverdage i puljekampene, og så vidt muligt mandage eller fredage i hjemmekampeNogle veteranhold og superveteraner spiller typisk om formiddagen, mens de øvrige hold spiller om eftermiddagen. 
  • Ved sæsonstart kan man se, hvilken pulje det enkelte hold er placeret irgd.dk. 
  • Du skal være fuldtidsmedlem og have EGA handicap for at deltage. 
  • Efter hver kamp mødes spillerne gerne til fælles spisning, hvor det er god skik og forventes, at du i FG giver en øl eller andet til din modstander ved hjemmekampe. Normalt får du også en øl, når du har spillet på udebane. 
  • Hvis du gerne vil spille med på et regionshold, så kommer der i slutningen af året tilmelding til næste sæson på Golfbox. Holdkaptajnen skal med udgangspunkt i sit bruttohold tilstræbe at stille med det stærkest mulige hold i hver runde.  

I tvivl, så kan du også spørge på FGs regionsgolfs Facebookgruppe 

For at kunne deltage i Seniorrækken skal du være fyldt 50 år, i Veteranrækken skal du være fyldt 60 år, og i Superveteran rækken skal du være fyldt 70 år inden udgangen af spilleåret. 

Regionsgolfudvalget administrerer og koordinerer FGs deltagelse i regionsgolf.