Regionsgolf

Resultater

2022

Sæsonen er startet fint for de fleste hold i Regionsgolf. Ved udgangen af maj 2022 var der dobbelt så mange vundne som tabte puljekampe. Stillingen og placeringen (ult. maj) er vist her:

Regionsgolf: Du kan se turneringskalenderen og følge dit hold på Puljer og Stilling – Øst – RegionsGolf Danmark (rgd.dk), ligesom du kan holde dig orienteret på  Facebook gruppen Furesø Golfklub’s regionsgolf.

Divisionsholdene har ved udgangen af maj kun afholdt den første af tre runder. Første rundes flotte resultater varsler måske en oprykning? Næste runde spilles i juni.

Divisionsgolf: Følg DGU’s hjemmeside omkring kampprogram:

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/kampprogram-danmarksturneringen og resultater under Turnering/DGU Klubhold-Oversigt (ud for relevant Danmarksturnering og derefter pulje ved søgning på Furesø)

2021 – 2 FG finalevindere

Igen i år har vi deltaget med 12 hold. Rigtig flotte resultater med alle 5 deltagende seniorhold som puljevindere. 

Du kan se turneringskalenderen og følge dit hold på Puljer og Stilling – Øst – RegionsGolf Danmark (rgd.dk), ligesom du kan holde dig orienteret på  Facebook gruppen Furesø Golfklub’s regionsgolf.

I slutspillet er 3 seniorhold fra Furesø gået helt til Øst-finalen. De samlede resultater virker overbevisende, men de fleste kampe er som alle gode hulspil afgjort på sidste hul. I øvrigt synes Mixed Foursome at være en Furesø-specialitet med 3 sikre point i alle kampe. Finalerne blev spillet den 4. september hos CGC, hvor Senior B og Senior C vandt finalekampene og blev Regionsmestre i Øst. Senior A blev ”runner up”. Alle de glade senior spillere fra finaledagen ses på foto.

Senior B går videre til landsfinalen den 25. september, der spilles på den kuperede skovbane i Langesø på Fyn. RG Vest har ingen Senior C række, så ”rejsen” for Senior C stopper her. Det gør Regionsgolf også generelt for i år med en fælles afslutningsturnering søndag den 10. oktober.

2020 og tidligere

Vi stillede i 2020 op med 12 hold, hvilket var rigtig flot. Desværre blev regionsgolfen, som så meget andet, også påvirket af Corona-pandemien. Det betød, at det indledende puljespil blev halveret, så der kun var tre indledende kampe i stedet for seks.

4 hold blev vindere af deres pulje og var således videre til slutspillet. Bedst gik det for vores Senior B-hold, der kom helt til regionsfinalen, hvor de desværre måtte se sig slået af et velspillende hold fra Midtsjælland Golfklub.

2019 var et flot år med ikke mindre end 7 puljevindere. Veteran D vandt og B-rækken tabte i regionsfinalen, hvorimod A-holdet igen formåede at gå hele vejen og vinde landsfinalen over Hobro.

I 2018 vandt 4 hold regionsmesterskabet og dermed den klub i Danmark med flest hold i finalerne.  A-holdet genvandt Danmarksmesterskabet for regionshold i 2018.