Breddegolf

Resultater

2023

Regionsgolf: Igen i år 7 puljevindere fra Furesø

Slutspillet i regionsgolfen blev lidt af et udskilningsløb i 2023. Blandt de 7 deltagende hold fra Furesø tabte de 3 seniorhold og Veteran D-holdet alle deres første kamp – med små marginaler. De 3 tilbageværende hold deltog herefter i finalerne på Asserbo den 1. og 2. september, hvor både Veteran B og Superveteran B dog blev slået. Eneste hold der gik hele vejen og vandt finalen var Senior C. Kampene i slutspillet ses her:

Regionsgolfen kom ellers godt fra start i år, og 7 af vores regionshold lykkedes også at gå hele vejen og vinde deres puljer i regionsgolf. Se oversigten nedenfor, der viser resultaterne for de 14 hold. Til sammenligning er også vist placeringerne i 2022:

Husk du kan se turneringskalenderen og følge dit hold på Puljer og Stilling – Øst – RegionsGolf Danmark (regionsgolf.dk), ligesom du kan holde dig orienteret på Facebook gruppen Furesø Golfklub’s regionsgolf.

Divisionsgolf: Superveteranerne blev nr. 2 i 2023

Superveteranerne fik spillet 4 kampe i kvalifikationsrækkens pulje 2, og vundet 2. Følg DGU’s hjemmeside omkring kampprogram Golfbox visning | Dansk Golf Union og resultater under Turnering/DGU Klubhold-Oversigt (ud for relevant Danmarksturnering og derefter pulje ved søgning på Furesø)

2022

Lørdag d. 10. september 2022 blev en fantastisk dag ved finalerne for Senior- og Veteranhold i Regionsgolf. Furesø deltog i 4 finaler, der blev spillet samtidig på golfbanen i Odsherred – og vandt dem alle!

Furesø var sikret en finalesejre, nemlig i Senior C-rækken, hvor vores to Senior C-hold mødte hinanden i finalen. Senior B vandt deres finale med samme tætte cifre. Men det helt tætte opgør skulle vise sig at komme i Veteran B-finalen. Kampen endte 5½-5½, men tildelte ups-points ud fra de enkelte sejre gjorde Furesø til vindere med 6 mod 5 points. Endelig vandt Veteran C en overbevisende 11-0 finalesejr.

Stor glæde blandt de blåtrøjede Furesø-spillere. Alle vindere blev samtidig inviteret til en særlig turnering arrangeret af Region Øst i Trelleborg den 24. september, som erstatning for de aflyste landsfinaler. Furesø deltog med 3 hold.

Puljekampene i Regionsgolf gav Furesø det hidtil bedste resultat – med 7 puljevinder i 7 ud af de 14 puljer vi deltog i. Nedenfor ses antal vundne og tabte kampe for hvert hold, samt slutstillingen:

regionsgolf-puljekampe-slutresultat-08-07-2022

Regionsgolf: Du kan se turneringskalenderen og følge dit hold på Puljer og Stilling – Øst – RegionsGolf Danmark (regionsgolf.dk), ligesom du kan holde dig orienteret på Facebook gruppen Furesø Golfklub’s regionsgolf.

Divisionsholdene færdigspillede sin 3. og sidste runde den 14. august med følgende resultater:

breddesport-divisionsgolf-puljekampe-14-08-2022

Superveteranerne deltog sammen med de to øvrige puljevindere i oprykningsspillet den 11. september i Odsherred, men kvalificerede sig ikke til oprykning i 2023.

Divisionsgolf: Følg DGU’s hjemmeside omkring kampprogram:

https://www.danskgolfunion.dk/artikel/kampprogram-danmarksturneringen og resultater under Turnering/DGU Klubhold-Oversigt (ud for relevant Danmarksturnering og derefter pulje ved søgning på Furesø)

2021 – 2 FG finalevindere

Igen i år har vi deltaget med 12 hold. Rigtig flotte resultater med alle 5 deltagende seniorhold som puljevindere.

Du kan se turneringskalenderen og følge dit hold på Puljer og Stilling – Øst – RegionsGolf Danmark (regionsgolf.dk), ligesom du kan holde dig orienteret på  Facebook gruppen Furesø Golfklub’s regionsgolf.

I slutspillet er 3 seniorhold fra Furesø gået helt til Øst-finalen. De samlede resultater virker overbevisende, men de fleste kampe er som alle gode hulspil afgjort på sidste hul. I øvrigt synes Mixed Foursome at være en Furesø-specialitet med 3 sikre point i alle kampe. Finalerne blev spillet den 4. september hos CGC, hvor Senior B og Senior C vandt finalekampene og blev Regionsmestre i Øst. Senior A blev ”runner up”. Alle de glade senior spillere fra finaledagen ses på foto.

Senior B går videre til landsfinalen den 25. september, der spilles på den kuperede skovbane i Langesø på Fyn. RG Vest har ingen Senior C række, så ”rejsen” for Senior C stopper her. Det gør Regionsgolf også generelt for i år med en fælles afslutningsturnering søndag den 10. oktober.

2020 og tidligere

Vi stillede i 2020 op med 12 hold, hvilket var rigtig flot. Desværre blev regionsgolfen, som så meget andet, også påvirket af Corona-pandemien. Det betød, at det indledende puljespil blev halveret, så der kun var tre indledende kampe i stedet for seks.

4 hold blev vindere af deres pulje og var således videre til slutspillet. Bedst gik det for vores Senior B-hold, der kom helt til regionsfinalen, hvor de desværre måtte se sig slået af et velspillende hold fra Midtsjælland Golfklub.

2019 var et flot år med ikke mindre end 7 puljevindere. Veteran D vandt og B-rækken tabte i regionsfinalen, hvorimod A-holdet igen formåede at gå hele vejen og vinde landsfinalen over Hobro.

I 2018 vandt 4 hold regionsmesterskabet og dermed den klub i Danmark med flest hold i finalerne.  A-holdet genvandt Danmarksmesterskabet for regionshold i 2018.