Regionsgolf

Resultater

2021 – 2 FG finalevindere

Igen i år har vi deltaget med 12 hold. Rigtig flotte resultater med alle 5 deltagende seniorhold som puljevindere. 

Du kan se turneringskalenderen og følge dit hold på Puljer og Stilling – Øst – RegionsGolf Danmark (rgd.dk), ligesom du kan holde dig orienteret på  Facebook gruppen Furesø Golfklub’s regionsgolf.

I slutspillet er 3 seniorhold fra Furesø gået helt til Øst-finalen. De samlede resultater virker overbevisende, men de fleste kampe er som alle gode hulspil afgjort på sidste hul. I øvrigt synes Mixed Foursome at være en Furesø-specialitet med 3 sikre point i alle kampe. Finalerne blev spillet den 4. september hos CGC, hvor Senior B og Senior C vandt finalekampene og blev Regionsmestre i Øst. Senior A blev ”runner up”. Alle de glade senior spillere fra finaledagen ses på foto.

Senior B går videre til landsfinalen den 25. september, der spilles på den kuperede skovbane i Langesø på Fyn. RG Vest har ingen Senior C række, så ”rejsen” for Senior C stopper her. Det gør Regionsgolf også generelt for i år med en fælles afslutningsturnering søndag den 10. oktober.

2020 og tidligere

Vi stillede i 2020 op med 12 hold, hvilket var rigtig flot. Desværre blev regionsgolfen, som så meget andet, også påvirket af Corona-pandemien. Det betød, at det indledende puljespil blev halveret, så der kun var tre indledende kampe i stedet for seks.

4 hold blev vindere af deres pulje og var således videre til slutspillet. Bedst gik det for vores Senior B-hold, der kom helt til regionsfinalen, hvor de desværre måtte se sig slået af et velspillende hold fra Midtsjælland Golfklub.

2019 var et flot år med ikke mindre end 7 puljevindere. Veteran D vandt og B-rækken tabte i regionsfinalen, hvorimod A-holdet igen formåede at gå hele vejen og vinde landsfinalen over Hobro.

I 2018 vandt 4 hold regionsmesterskabet og dermed den klub i Danmark med flest hold i finalerne.  A-holdet genvandt Danmarksmesterskabet for regionshold i 2018.