Restaurant Hestkøbgaard

Velkommen til “Gården”

Den gamle herregård, Hestkøbgaard, er hjemsted for vores skønne restaurant af samme navn, som vi har drevet siden 2016. Vi er ikke bange for at kalde den for en af Nordsjællands bedst gemte perler og skønneste oaser, og vi har åbent for alle – man behøver altså ikke at være medlem af golfklubben for at nyde vores dejlige retter i naturskønne omgivelser.

Bemærk, at vi lukker ned for den daglige drift af restauranten over vinteren. Vores sæson løber fra 1. april til 31. oktober, men vi har åbent for selskaber og arrangementer hele året rundt.

Maden

Vores mad er som udgangspunkt inspireret af det klassiske danske køkken, hvor vi kombinerer nynordisk elegance og modernitet med rustik charme og fylde, men vi er heller ikke bange for at slippe kreativiteten løs. Råvarerne er altid friske og så vidt muligt lokale, og vi går ikke på kompromis med kvalitet.

Hver dag har vi en årstidsbestemt dagens ret på menuen, som man kan nyde til aften for den tilforladelige pris af kr. 129.

Vi justerer vores menu jævnligt i forhold til årstid og råvarer, så følg os på Facebook for konkrete, opdaterede menuer samt annoncering af dagens ret med mere.

Åbningstider

Restauranten åbner for a la carte d. 1. april til 31. oktober.

Vores åbningstider alle ugens dage er:
Restaurant: kl. 11.00-21.30
Køkken: kl. 11.30-16.30 og 17.30-21.00

Restauranten åben for afholdelse af selskaber og fester hele året.

Kontakt os – eller bestil bord

Restaurant Hestkøbgaard
Hestkøb Vænge 4
3460 Birkerød