Resultater fra Danmarksturneringen 7-8/5

Herre 1

Første divisionsweekend for 1. holdet for herrer var en blandet fornøjelse.  

Lørdag spillede vi mod Kokkedal i Kokkedal og starter godt med Oliver Percy-Smith & Anders Larsen og Axel Arinbjarnarson & Christian Mikkelstrup, som vinder deres foursomes, mens vores normale sikre foursome-par, Sebastian Steengaard-Nielsen og Mads Langkilde, taber deres. I eftermiddagens singler starter vi stærkt ud, hvor en del af spillerne kommer hurtig op, og med sejr fra Oliver, Sebastian og Mads var sejren hjemme, mens Axel deler sin match. Så med 11-7 til Furesø er det en perfekt start.

Søndag mod Hillerød på Furesø starter vi igen godt, hvor Sebastian og Mads er tilbage til deres normale, og der var igen en komfortable sejr til Oliver og Anders. Axel og Christian løb ind i et meget velspillende Hillerød-par og taber. Furesø var foran 4-2 efter foursomes om formiddagen. Eftermiddagens singler bliver lidt tung, hvor flere af spillerne kommer langsomt fra start og kommer hurtig ned. Vi kæmpede, men desværre var marginalerne ikke på vores side, og Oliver og Sebastian vinder, men desværre taber både Anders og Jeff Young på 18., så holdet taber 10-8.

Alt i alt en OK start, og vi lærer for hver gang.

Cheers
Russ

På billedet ses fra venstre: Anders Larsen, Russell Taylor, Jeff Young, Axel Arinbjarnarson, Sebastian Steensgaard-Nielsen, Mads Langkilde, Oliver Percy-Smith og Christian Mikkelstrup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev