Selskabsadvokaternes Åbningsturnering 18 huller 24/4

Igen i år var der en stor interesse for åbningsturneringen sponsoreret af Selskabsadvokaterne, og turneringen blev overtegnet indenfor de første 12 timer. På grund af den store interesse valgte turneringsledelsen at tage 20 deltagere mere med, så banen var fyldt til bristepunktet.

Så det blev en gunstart med 108 deltagere og dobbeltstart på 9 af hullerne, men på trods af det kom de sidste ind efter 4 timer og 20 min. Der skal lyde en stor tak og ros til deltagerne for at holde et godt tempo.

Turneringsledelsen valgte at køre rundt og forkæle og hygge om alle deltagerne, hvilket blev taget godt imod. Det er noget, vi helt sikkert vil gentage.

Der var en del afbud lige op til turneringen, men vi fik fyldt pladserne op, så det kan godt betale sig at møde op på dagen, hvis man rigtig gerne vil spille, da der næsten altid er sidste øjebliksafbud.

Fra turneringsledelsens siden vil vi gerne takke greenkeeperne for at sætte banen flot op.

Vejret var lidt trist i starten med lidt vand fra oven, men trods alt var det ikke hvidt i år, men heldigvis så klarede det op efter de første 3-5 huller og resten af turneringen forløb godt.

Der skal også lyde et stort tak til vores fantastiske sponsor, Tina Raben Skaarup fra Selskabsadvokaterne, for igen i år at stille op med gode præmier i alle rækkerne og tættest pinden.

Resultater

Resultaterne var meget tætte i rækkerne, og vi valgte at trække lod blandt dem med delte placeringer, da det er mere fair, når man ikke har sammen starthul ved en gunstart.

A-rækken – 18 huller

 1. Jens Bruhn, 38 p
 2. Thomas Lyngsø, 37 p
 3. Martin von Bülow, 35 p

B-rækken – 18 huller

 1. Jan Uno Petersen, 42 p (bedst på sidste 9)
 2. Lillian Agerklint, 42 p (ved lodtrækning)
 3. Kim Christensen, 42 p

C-rækken – 18 huller

 1. Hugo Reymann, 37 p (ved lodtrækning)
 2. Louis Glesner, 37 p
 3. Charlotte Munck Højlyng, 36 p (bedst på sidste 9)

Tættest pinden

 • P3: Niels Højlyng, 15 cm
 • P5: Lasse Lilja Vilhelmsen, 175 cm
 • P8: Casper Vedel, 203 cm
 • H2: Jacob Olsson, 238 cm
 • H5: Jacob Olsson, 104 cm
 • H9: Henning Andersen, 268 cm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev