Sidste måned med Simulatortræning tilbud i marts måned

Grundet den overvældende interesse, udvider vi vores eftertragtede tilbud på simulatortræning og SIM-golf kørekort med Mark til også at omfatte marts måned.

Sidste chance for at benytte dig af dette tilbud er uge 13.

Personlig Træning med Mark: Vores dygtige golftræner og TrackMan specialist, Mark, tilbyder personlige træningssessioner i januar og februar. For kun 300 kr. får du en times kvalitetstræning, hvor Mark vil fokusere på at forbedre dit golfsving og dit SIM-golfspil

SIM-Golf Kørekort: Har du ikke allerede et SIM-golf kørekort, som er nødvendigt for at bruge simulatoren? Få nu 20 minutters træning med Mark for kun 100 kr., og bliv certificeret samt introduceret til SIM-golfens mange muligheder. SIM Kørekort indgår også (hvis du ikke allerede har det), hvis du booker en times træning med Mark.

Bestil:
For at booke din session, skriv til kontor@fggolf.dk eller ring til os på 45 81 74 44.

Priser simulatorspil:
Vi fortsætter også med de reducerede timepriser på spil i simulatoren.

Spil golf fra kun 100 til 200 kr. pr. time, hver dag. Denne time kan du dele med dine golfvenner, hvilket gør det endnu mere attraktivt at opleve golfbaner rundt om i verden, forbedre dine evner på den elektroniske driving range, deltage i sjove golfspil eller konkurrere i virtuelle turneringer.

Spil i simulatoren booker du i GolfBox, som ville du booke en startid. (Vælg banen: ”SIM Tider til Simulatorgolf)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev