Spil & Spis og Søndagsturnering

Spil & Spis og Søndagsturneringen

Spil & Spis

Vi kan med glæde meddele, at Spil & Spis fortsætter i 2019. Vi vil dog gerne give flere spillere mulighed for at deltage, og derfor er Spil & Spis for alle senior fuldtidsmedlemmer af golfklubben, som har handicap 40 eller mindre. Der er således ikke længere begrænsninger på, hvor ofte man spiller. Spilleformen er altid en holdkonkurrence over ni huller. Tilmelding er først til mølle.

Konceptet er fortsat, at vi spiller om søndagen og begynder med træning kl. 15:00 (oftest ved en Pro). Første bold går ud kl. 16:00 og sidste bold kl. 16:40. Der kan således deltage 20 spillere inkl. matchlederen. Efter spil mødes vi alle i restauranten/klublokalet, hvor vi spiser dagens ret inkl. en lille øl eller vand. Her vil der også være præmieoverrækkelse.  Man skal deltage i alle tre elementer, træning, spil og spisning. Hele herligheden koster kun 160 kr. Tilmelding og betaling foregår via Golfbox. Tilmeldingsfristen er torsdagen forinden kl. 12, men vi opfordrer til, at man melder sig i god tid. Spil og Spis afholdes én gang om måneden i maj, juni, august og september; første Spil og Spis er 12. maj.

Søndagsturneringen

Herudover introducerer vi Søndagsturnering, som er en ni hullers individuel Stableford turnering (handicapregulering). Søndagsturnering er kun for klubbens senior spillere (fuldtidsmedlemmer) med handicap 45-30.

Også her begynder eventen med træning kl. 15:00 og efterfølgende spil på ni-huls banen.

Første bold går ud kl. 16:00 og sidste bold kl. 16:50. I alt 24 spillere kan deltage inkl. matchlederen. Efter spillet mødes vi i medlemslokalet, hvor der er præmieoverrækkelse.

Er der udfordring i forhold til regler, skal vi forsøge at svare efter bedste evne. Det koster kun 25 kr. at deltage i matchen. Deltagelse i træning er frivilligt, men vi opfordrer alle spillere til så vidt muligt at møde op. Medlemsudvalget sørger for dagens træningsøvelse. I det omfang det er muligt at skaffe en Pro til dagens Søndagsturnering, vil prisen være 75 kr. Dette vil fremgå af Golfbox.

Søndagsturnering afholdes én gang om måneden i maj, juni, august og september. Første gang er 5. maj.

Målet for begge turneringer er at blive bedre golfere, have det sjovt i uformelle rammer, møde andre medlemmer af FG og opleve klubbens værdier, Klubliv, Hjælpsomhed og Kvalitet i praksis.

Der afvikles en fælles afslutningsmatch i begyndelsen af oktober måned, hvor alle deltagere hen over året bliver inviteret. Matchen vil afsluttes med en middag i restauranten.

Vi håber, I tager godt imod tilbuddene, og vi i medlemsudvalget ser frem til at møde jer.

Medlemsudvalget er ansvarlige for arrangementerne og afvikling af disse. Medlemsudvalget består af Charlotte Bjerre, Per Jørgensen, Vivian Thomsen, Merete Udengaard og Ole Hansen.