Vind V.I.P. Golfrejse til DP Worldtour i München

BMW Jan Nygaard – GOLF EXPERIENCE I FG – ugen 10.-16. juni  – Vind V.I.P. Golfrejse til DP Worldtour i München

SÆT KRYDS I KALENDEREN! ️Er du klar til at dyste om æren af at være den bedste golfspiller i “Det Grønne Område”?

Sammen med klubberne Søllerød, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Rungsted og København inviterer vi dig til en uforglemmelig uge med golf, spænding og præmier!

KVALIFIKATIONSUGERNE
Kvalifikationen i hver klub afvikles som en ”ugeturnering”, hvor alle medlemmer har ét enkelt skud i bøssen i løbet af ugen man vælger selv dagen.

Man deltager automatisk i den af de tre rækker, der spilles i (juniorer, dame og herrer).

Når sidste turneringsdag er afsluttet, har 12 medlemmer kvalificeret sig til finalen, hvor ”Det Grønne Områdes bedste golfmedlemmer” skal findes og hyldes.

Hvad kan du se frem til?

  • Kvalifikationsturnering FG: Spil én vilkårlig runde i din klub i ugen 10.-16. juni og kæmp om en plads på klubbens hold i finalen.
  • Finale i Søllerød: Dyst mod de bedste golfspillere fra de andre klubber i en holdturnering på Søllerød Golfklub fredag d. 30. august.
  • BMW Golf Cup Nordic Final i Stockholm: De bedste herre- og damespillere i finalen kvalificerer sig til BMW Golf Cup Nordic Final i Stockholm. Bonus: De bedste juniorer i finalen vinder flotte individuelle præmier.

BMW INTERNATIONAL OPEN – Vind VIP golfrejse for 2 til München
Uanset om du kvalificerer dig til holdet, der dyster i finalen, eller ej (men du skal deltage i kvalifikationen), så har du nu en unik chance for at vinde en 3-dages VIP-rejse for 2 til DP World Tour turneringen i München fra fredag den 5. juli til mandag den 8. juli, hvor du blandt andet skal spille selv samme bane som pro’erne.

Du deltager i Players Party fredag aften, adgang til Fairway Club lørdag og søndag, kan overvære særlige Clinics samt præmieoverrækkelserne og selvfølgelig – deltage i Aftertournament Cup på mesterskabsbanen mandag før hjemrejsen.

Tilmeld dig lodtrækningskonkurrencen senest 1. maj, på www.jan-nygaard.dk/pages/golf-by-jan-nygaard-as for at vinde en VIP-golfrejse for 2 til München. . (Dette er ikke nødvendigt for at deltage i kvalifikationsturneringen).

Hvordan deltager du i kvalifikationen?

  • Tilmeld dig kvalifikationsturneringen i FG en dag i ugen 10-16 juni, hvor du efter en privatrunde afleverer dit scorekort. Mere information om denne tilmelding følger.

DETTE ER EN GOLFOPLEVELSE, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF! 

TILMELD DIG I DAG TIL LODTRÆKNINGSKONKURRENCEN OG SENERE TIL EN VALGFRI RUNDE I DEN PÅGÆLDENDE UGE.

“Jan Nygaard AS er en eksklusiv BMW og MINI forhandler med fire forretninger i Danmark. Vi servicerer årligt mere end 10.000 BMW og MINI ejere og sætter en ære i, at levere oplevelser udover det sædvanlige både indenfor salg og eftermarked.

Vi er en loyal samarbejdspartner til erhvervslivet og det internationale samfund i København og betjener danske såvel som udenlandske erhvervspersoner og diplomater.

Tilfredse kunder er vores levebrød, og en daglig bedømmelse fra vores kunder, hvad angår kvalitet og service, er med til at sikre et øget fokus og blandt årsagerne til at vi, år efter år, i følge FDM Autoindex, kåres til det bilmærke i Danmark med flest tilfredse kunder.

Vores serviceniveau dækker bredt, lige fra et udvalg af Simple Comfort Services abonnementer, til lufthavnsservice, hjulopbevaring, kosmetiske behandlinger, udlejningsflåde etc.”

https://www.jan-nygaard.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev