FG Furen

Indhold

  • Rasmus Neergaard-Petersen vinder EM-sølv
  • Dagens BMW status
  • Furesø Midage og Senior Open 2022
  • Demodag med Mizuno 5/7
  • Sommerhøjskole 2022
  • LiF fejrer 40 års jubilæum 23. juli
  • Kommende aktiviteter

Rasmus Neergaard-Petersen vinder EM-sølv

Rasmus Neergaard-Petersen vinder sølv i EM for herrer, der blev afholdt på Parador de EL Saler i Valencia, Spanien den 22.-25. juni 2022.

Efter fire runder i 67, 77, 70 og 67 slag var han blot et enkelt slag fra vinderen. Læs mere om finalen Stort tillykke med resultatet!

Den 5.-9. juli deltager Rasmus i EM for herrehold, så vi …

Læs mere
Rasmus Neergaard-Petersen vinder EM-sølv

Dagens BMW status

Antal deltagere Næsten 70 spillere har per d.d. tilmeldt sig. Kun få af de, der spiller, indleverer efterfølgende scorekort, forklaringen er åbenlys.

Spil med resten af ugen

Men vi har allerede nu et hold klart med fire spillere fra hver række til finalerne i København (og måske Bro Hoff Slot Golf Klub). Der kan dog ske mange ændringer endnu, da …

Læs mere
Dagens BMW status

Furesø Midage og Senior Open 2022

I weekenden d. 25.-26. juni blev Furesø Midage og Senior Open afholdt, som er en eliteturnering, hvor 113 deltagere havde tilmeldt sig i 7 rækker. Heldigvis var der nok deltagere i alle rækker, så vi kunne gennemføre turneringen med Midage damer og herrer, Senior damer og herrer, Veteran damer og herrer samt Superveteran herrer.

Greenkeeperne havde sat banen skarpt op, …

Læs mere
Furesø Midage og Senior Open 2022

Demo/fittingdag med Mizuno 5/7

Shoppen afholder demo-/fittingdag tirsdag d. 5. juli kl. 14.00-18.00 med Mizuno.

Shoppens leverandør kommer forbi og viser deres nyeste udstyr. Så går du med tanker om at skifte udstyr, det være sig et helt sæt eller en enkelt kølle, så har du nu chancen for at blive fittet og prøve alt det nyeste udstyr.

Ring til shoppen på tlf. 2089 …

Læs mere
Demodag med Mizuno 5/7

Sommerhøjskole 2022

STADIG LEDIGE PLADSER!

Uge 31 (søndag d. 31/7 til torsdag den 4/8)

Har du lyst til at tilbringe 5 dage i starten af august med masser af golf og hyggeligt samvær, skal du melde dig til vores sommerhøjskole. Alle kan deltage uanset spilleerfaring og hcp. Dog kræves langbanekort. Der vil alle dage være golftræning, og vi spiller 9 eller 18 huller, hvor der …

Læs mere
Sommerhøjskole 2022

LiF fejrer 40 års jubilæum 23. juli

LiF, der står for Lørdagsklubben i Furesø Golfklub, er måske ikke kendt af alle i Furesø Golfklub. Men Lørdagsklubben er faktisk en af FG’s ældste ”klub i klubben” for herrer og fejrer nu sit 40 års jubilæum den 23. juli 2022.

LiF’erne spiller golf tidlig hver lørdag, hvor den efterfølgende fælles frokost i klubhuset indgår som en fast del. Fællesskabet …

Læs mere
LiF fejrer 40 års jubilæum 23. juli

Kommende aktiviteter

Bliv medlem af FG Medlemsforum på Facebook

email website facebook facebook