FG Furen

Indhold

  • Nyt fra banen marts 2024
  • Andreas Hartø snakker om DPWT i FG med Flemming Astrup
  • Fra 1. april vil du igen kunne møde Banemarshall
  • Rasmus Neergaard vinder den første turnering på Challenge Tour

Nyt fra banen marts 2024

Banen generelt
Overordnet set er banen kommet nogenlunde fint gennem en meget våd vinter.

Parkvej sløjfen er selvfølgelig mere medtaget pga. vinterspil, mens H og F er kommet igennem vinteren uden de store svampeskader...

Læs mere her

Andreas Hartø snakker om DPWT i FG med Flemming Astrup

Danish Golf Championship, den danske DP World Tour-turnering, kommer til Furesø Golfklub. Det har vi talt med turnerings-ejer og arrangør Flemming Astrup om, og den snak kan du høre til sidst i dagens afsnit (1:09:50)

Hør Podcast her

Fra 1. april vil du igen kunne møde Banemarshall

Fra 1. april genoptager klubben Marshall-ordningen. Det betyder, at du vil kunne møde BMA i weekends og helligedage i prime time, på dage, hvor der ikke er turnering.

Hovedfokus vil være på starterfunktion, flow, sammenlægning af bolde både på banen og i Golfboks samt opfølgning på no-show og ikke bekræftede tider. BMA vil også have et ekstra øje på “gratister”. Desuden vil der være mulighed for at købe drikkevarer, frugt og chokolade...

Læs mere her

Rasmus Neergaard vinder den første turnering på Challenge Tour

Rasmus Neergaard-Petersen deltog i Kolkata Challenge på Challenge Tour i Indien den 21.-24. marts, og han vandt turneringen efter fire solide runder i 68-65-68-71 med 2 slags forspring til nr. 2.

Det er den første turnering som pro, som Rasmus vinder. Rasmus har haft en god start som pro, for han har kun misset 6 cuts ud af 22 turneringer, siden han blev pro sidste sommer, og der har været flere top-10 placeringer.

Et stort tillykke til Rasmus. Vi glæder os til at følge ham fremover.

Der er blevet skrevet mange artikler om Rasmus’ sejr...


Læs alle artiklerne her

Bliv medlem af FG Medlemsforum på Facebook

email website facebook facebook