Autohuset Vestergaards åbningsturnering 18 huller

Søndag den 16. april 2023 afholdt turneringsudvalget årets åbningsturnering sponsoreret af Autohuset Vestergaard. Greenkeeper-teamet havde formået at få banen gjort klar, og den stod så skarp som den overhovedet kan på denne årstid. Sponsoren havde, ud over at levere nogle flotte præmier til vinderne, gjort dagen levende ved at opstille et antal nye biler på pladsen foran klubhuset, der før, under og efter matchen kunne prøvekøres. Under matchen kontrollerede sponsor samtlige biler på P-pladsen for korrekt dækmønster og kun 5 biler ud af 150 havde et problem.

Sportsligt blev det en stor succes. 107 spillere kæmpede om præmierne i 3 rækker, og yderligere et antal var registreret på venteliste klar til at træde til, hvis chancen bød sig. Desværre var vejret ikke helt på spillernes side fra start, men heldigvis blev det bedre undervejs. Der var flotte høje scoringer, og følgende gjorde det lidt bedre end de andre:

 ABC
1. præmieJan Henrik Hansen 42 pointLene Bruhn 40 point
(bedre end nr. 2 på de sidste 3)
Alba Gotfredsen 44 point
2. præmieHenrik Rump 36 point
(bedre end nr. 3 på de sidste 3)
Errit Müller 40 pointJan Brus 41 point
(bedre end nr. 3 på de sidste 3)
3. præmieMartin von Bülow 36 pointHanna Bohn Vinkel 35 pointFreja Gotfredsen 41 point

Tættest på hullet blev vundet af: H2, Michael Jensen med 54 cm, H 5, Martin von Bülow med 148 cm, H9, Jan Henrik Hansen med 182 cm, F3, Takako Bang med 160 cm og F8, Nicolai Riis-Jacobsen med 279 cm.

Til lykke til alle vinderne.

Med sportslig hilsen
Turneringsledelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev