Dameklubben

Velkommen til Dameklubben i Furesø Golfklub

OBS………… der kommer ofte nyt om sæsonen under “Nyheder”.

Her kan du læse alt om Dameklubbens aktiviteter og holde dig orienteret om de sidste nyheder.

Hvem er vi og hvad foretager vi os

Dameklubben blev oprettet helt tilbage i 1975 året efter at Furesø golfklub blev startet i efteråret 1974. Vi er i dag omkring 100 medlemmer,  som spiller golf om onsdagen fra ca. 1. april til ca. et par uger ind i oktober. Man spiller de onsdage, man har lyst/tid, og booker selv tid via Golfbox. Man kan tee ud det meste af dagen, og der er forudreserverede tider til Dameklubbens medlemmer både formiddag og eftermiddag efter arbejde. Der er præmier at vinde hver uge.

Alle kvindelige medlemmer af Furesø Golfklub over 18 år, som har spilleret til den store bane, kan blive medlem af Dameklubben.

De ugentlige matcher er en god lejlighed til at få spillet nogle runder med forskellige spilleformer, få nye golf bekendtskaber eller dyrke de gamle. Dameklubben arrangerer også udflugter til andre klubber og fælles middage i løbet af sæsonen for at styrke det sociale liv. Derfor vil såvel nye som gamle medlemmer af Furesø Golfklub have fornøjelse af at være medlem af Dameklubben.

Det hele fremgår af det turneringsprogram, du finder på vores hjemmeside.

Sådan bliver du medlem?

Ønsker du at blive medlem, fremsender du en mail til: fgdameklub@gmail.com med dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Samtidig indbetaler du årskontingentet, som er kr. 400,- til Nordea regnr. 2861 kontonr. 4396556257.

Vi sender dig en velkomstmail, når du er registreret i Dameklubben, og dit DGU-nummer bliver samtidig åbnet for booking af Dameklubbens starttider via Golfbox.

Du velkommen til at kontakte én fra bestyrelsen, som vil sørge for, at du bliver introduceret for nogen at spille med for at komme i gang.

Vi glæder os til at se dig!

Kontingentbetaling

Hvis du allerede ER medlem af Dameklubben, kan du fortsætte i den kommende sæson ved blot at indbetale årskontingent på kr. 350,- senest den 31. marts til Nordea regnr. 2861 kontonr. 4396556257 (det er et nyt kontonr fra primo 2019).

Hvis du har ændringer til dine data, eller du IKKE længere ønsker at fortsætte i Dameklubben, skal du fremsende en mail til fgdameklub@gmail.com.

Kontakt til Dameklubben

Mail til fgdameklub@gmail.com