Dameklubben

Velkommen til Dameklubben i Furesø Golfklub

Her kan du læse alt om Dameklubbens aktiviteter og holde dig orienteret om de sidste nyheder.

Hvem er vi og hvad foretager vi os

Dameklubben blev oprettet helt tilbage i 1975 året efter at Furesø golfklub blev startet i efteråret 1974. Vi er i dag omkring 90 medlemmer,  som spiller golf om onsdagen fra ca. 1. april til ca. et par uger ind i oktober. Man spiller de onsdage, man har lyst/tid, og booker selv tid via Golfbox. Man kan tee ud det meste af dagen, og der er forhåndsreserverede tider til Dameklubbens medlemmer både formiddag og eftermiddag efter arbejde. Der er præmier at vinde hver uge.

Alle kvindelige medlemmer af Furesø Golfklub over 18 år, som har spilleret til den store bane, kan blive medlem af Dameklubben.

De ugentlige matcher er en god lejlighed til at få spillet nogle runder med forskellige spilleformer, få nye golf bekendtskaber eller dyrke de gamle. Dameklubben arrangerer også udflugter til andre klubber og fælles middage i løbet af sæsonen for at styrke det sociale liv. Derfor vil såvel nye som gamle medlemmer af Furesø Golfklub have fornøjelse af at være medlem af Dameklubben.

Det hele fremgår af det turneringsprogram, du finder på vores hjemmeside.

Sådan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem, fremsender du en mail til: fgdameklub@gmail.com med dit navn, telefonnummer, mailadresse samt DGU-nummer. Samtidig indbetaler du kontingent – kr. 400 – ved at gå ind under “Turneringer” i Golfbox. Du finder tilmeldings-knappen i kalenderen under januar “Medlemskab af Dameklubben”.

Vi sender dig en velkomstmail, når du er registreret, og dit DGU-nummer bliver samtidig åbnet for booking af Dameklubbens starttider via Golfbox.

Du er velkommen til at kontakte én fra bestyrelsen, hvis du ønsker at blive introduceret for nogen at spille med for at komme i gang.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt til Dameklubben

Mail: fgdameklub@gmail.com