Elite

Danmarks bedste elitetrup

Furesø Golfklubs Eliteafdeling (FG Elite) er blandt landets bedste og mest ambitiøse elitetrupper og har som målsætning at være Danmarks bedste elitetrup. I dette ligger ikke bare det resultatmæssige aspekt, men også en målsætning om at der er taget kærligt hånd om bagland såsom sponsorer, medlemmer og andre interessenter, og at dette er repræsenteret til fulde.

Truppen har i sæson 2018 herrehold i henholdsvis Santander Divisionen, anden og tredje division øst, og et nyt ungt hold i kvalifikationsrækken, Et senior Hold i Santander Divisionen,og ikke mindst Dameholdet i Kvalifikationsrækken med både erfarne og unge talenter.

FG Elite har for alvor skrevet sig ind som en elitetrup, der skal tages højde for i de nationale turneringer. Individuelt bryster eliteafdelingen sig af at have skabt flere landsholdsspillere og professionelle, som i dag repræsenterer klubben i både nationale og internationale turneringer.

FG Elite kan blandt andet som en af de eneste klubber i Danmark glæde sig over at have spillere på både den nordiske tour – Ecco touren – og på Europatouren.

Udvalget består af:

  • Jannik Hansson, formand
  • Helle From
  • Russell Taylor, tlf. 2265 0560
  • Jan Horne Hansen

Eliteudvalget refererer til Sportsudvalget.

Generelle spørgsmål kan mailes til fg.eliteudvalg@gmail.com.