Herreklubben

Velkommen til Herreklubben i Furesø Golfklub

Herreklubbens formål er:

  • At fremme den konkurrenceprægede del af golfsporten blandt Furesø Golfklubs voksne mandlige medlemmer ved at afholde løbende golfturneringer for disse gennem hele golfsæsonen
  • At fremme klublivet i Furesø Golfklub gennem det sociale samvær, som vil blive tilstræbt gennem hele sæsonen på tværs af Furesø Golfklubs øvrige sammenslutninger. Dette holdes for øje ved tilrettelæggelse og gennemførelse af turneringer, gennem selskabelige arrangementer, udflugter til fremmede baner og ved andre lignende tiltag.

Både nye og gamle medlemmer af Furesø Golfklub har stor fornøjelse af at være medlem af Herreklubben, idet vi har mange spændende turneringer og et godt fællesskab. Der lægges stor vægt på, at der er plads i Herreklubben til alle, gamle som unge, arbejdende som pensionister. I 2024 var vi over 190 aktive FuresøHerrer i Herreklubben, som i det omfang vores kalendere tillod det satte torsdagene af til golf i hinandens selskab.

Kontingentet er fastsat til 500 kr. for 2024-sæsonen. Dette dækker matchfee for alle torsdagsmatcher, præmier, almindelige driftsomkostninger samt til delvis betaling for arrangementer. Det koster 50,- at deltage i hulspilsturneringen, som løber over hele sæsonen med knald-og-fald matcher. Deltagelse i hulspil er valgfrit.

Vi inddeler medlemmerne i ca. 4 lige store rækker efter handicap. Dem med lavest handicap spiller også ved siden af i en scratch-række. Vi har også en stor fællesrække, hvor vi konkurrerer om at finde en vinder af HK World Tour. Man kan også deltage med et hold.

Vi spiller om torsdagen og man bestemmer selv, hvornår om torsdagen man vil spille. Vi er mange, som spiller sammen sidst på eftermiddagen, hvor vi har forhåndsreserverede tider, så der kan godt være et pres på de tider, så længe solen går tidlig ned.

Du er velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen for at høre nærmere om Herreklubben.

Man kan læse mere i golfbox, hvor man også kan tilmelde sig sæsonen.

Tilmelding til sæsonen og hulspil her.

Tilmelding til holdmatchen her.

7th januar 2024