Herreklubben

Velkommen til Herreklubben i Furesø Golfklub

 

Vi var i 2022 over 160 aktive medlemmer (“FuresøHerrer”) i Herreklubben, som i det omfang vore kalendere tillader det sætter torsdagene af til golf i hinandens selskab.Både nye og gamle medlemmer af Furesø Golfklub har stor fornøjelse af at være medlem af Herreklubben, idet vi har mange spændende turneringer og et godt fællesskab. Der lægges stor vægt på, at der er plads i Herreklubben til alle, gamle som unge, arbejdende som pensionister.

Herreklubbens formål er:

  • At fremme den konkurrenceprægede del af golfsporten blandt Furesø Golfklubs voksne mandlige medlemmer ved at afholde løbende golfturneringer for disse gennem hele golfsæsonen
  • At fremme klublivet i Furesø Golfklub gennem det sociale samvær, som vil blive tilstræbt gennem hele sæsonen på tværs af Furesø Golfklubs øvrige sammenslutninger. Dette holdes for øje ved tilrettelæggelse og gennemførelse af turneringer, gennem selskabelige arrangementer, udflugter til fremmede baner og ved andre lignende tiltag.

Kontingentet er 400,- kr. for hele sæsonen. Dette dækker matchfee for alle torsdagsmatcher, præmier, almindelige driftsomkostninger samt til delvis betaling for arrangementer. Det koster 40,- at deltage i hulspilsturneringen.

Vi spiller sammen om torsdagen, hvor matcherne afvikles fra gul tee over 18 huller inddelt i 4 ca, lige store rækker.

Man spiller i samme række hele sæsonen uanset om ens handicap ændrer sig.

I 2022 har vi også en stor fællesrække – HK World Tour – med et slutspil, som man kender det fra de professionelles tour.

Du bestemmer selv, hvornår om torsdagen du vil spille. Vi er mange, som spiller sammen sidst på eftermiddagen, hvor vi har forhåndsreserverede tider, så der kan godt være et pres på de tider, så længe solen går tidlig ned.

Du er velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen for at høre nærmere om Herreklubben.

28 marts 2022