Bane marshalls er klar til start

Som er forsøg i 2021 har klubben ansat seks Marshalls. De skal øge den gode oplevelse for medlemmer og greenfeegæster af kapacitet/frie tider og optimere flowet på banen. Dernæst skal service på en række områder højne golfspillerens gode oplevelse under træning og spil samt endelige at koordinere og sikre samarbejdet med Baneservice.

Marshalls

Klubben har nu ansat en Head Marshall og fem Marshalls. Der var mange velkvalificerede ansøgere til stillingerne, men ansættelsesudvalget pegede på følgende sammensætning:

Marshalls er timelønnede og skal være til stede hver dag, mandag til fredag kl. 9-16 og weekend og helligdage kl. 8-14. Du kan møde vores Marshalls gående eller kørende. De er iført en nydelig blå vest og bærer ID-kort.

Opgaver for Marshalls

Opgaverne er mangeartede, men målet er klart. Marshalls skal servicere og vejlede golfspilleren, så det højner den gode oplevelse under opholdet i FG. Marshall skal være synlig og proaktiv på banen og medvirke til optimalt flow. Det skal blandt ske ved vejledning og opfordring til hurtigt spil. I travle perioder kan der blive tale om at pakke en- og to-bolde til tre- og fire-bolde. Sker pakningen et par dage før starttiden, vil du selvfølgelig blive informeret.

Marshall vil have fokus på, om man bekræfter starttiden i Golfbox. Spillere, der ikke har bekræftet tiden eller ikke giver fysisk fremmøde, vil få en henvendelse fra Marshall. I gentagelsestilfælde vil der kunne blive tale om karantæne for bestilling af tid og spil. Hvis du kommer for sent, eller det kniber med mobilforbindelsen, kan du ringe til Marshall på 9292 0813. Denne vil, så vidt det er muligt, hjælpe dig.

Du vil opleve mere starterfunktion på 1. tee (9- og 18-hulsbane), navnlig i travle perioder. En venlig start til tiden med oplysning om f.eks. ændrede baneforhold er en god start på runden.

Marshall vil også, til fornuftige priser via MobilePay, kunne sælge drikkevarer og lidt spiseligt fra buggy og flaghus.

Flaghuset vil i øvrigt fungere som klubbens fremskudte kontor- og servicecenter.

Marshall-ordningen er et forsøg og vil blive evalueret løbende.

Baneservice

Baneservice fortsætter sit frivillige arbejde og skal sammen med Marshalls løse opgaverne. Baneservice skal dog ikke deltage i faste vagter. Marshalls skal servicere Baneservice, så buggyen er klar med mobiltelefon og iPad opladet, samt varer klar til salg.

Kontakt til Marshall og Baneservice

Du vil kunne træffe Marshalls mandag til fredag kl. 9-16 og weekend og helligdage kl. 8-14. Enten på banen, i flaghuset eller i klubhuset. Hvis du har brug for hjælp eller trænger til service, kan du også ringe til Marshall på 9292 0813.

Vi håber, at du vil tage godt imod de nye Marshalls og nikke genkendende til Baneservice.

Brug os – vi er der for det samme.

/ Lars Borg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev