Bistrup Fysioterapi Fredagsturneringer 2021

Fredagsturnering – turneringen for alle

Fredag den 7. maj afholdes den første af årets 6 Fredagsturneringer som kvalificerer til Bistrup Fysioterapi Fredagsafslutningsturnering den 22. oktober. Det er ens bedste runde, der tæller uanset om du har deltaget i en eller alle kvalifikationsturneringerne. Så det er bare med at komme i gang.

Turneringen er åben for alle medlemmer uanset handicap, alder eller køn. Der spilles i 3 rækker, og der vil til Bistrup Fysioterapi Fredagsafslutningsturnering være præmier både til de bedste scores fra kvalifikationsrunderne og selve finalerunden.

Frit spil og makker

Du vælger selv det tidspunkt på dagen, du vil spille, og hvem du vil spille med og din markør. Der er derfor ingen starttider, og du bestiller selv tidspunktet på normal vis i Golfbox.

Tilmelding uden turneringsfee

For at deltage skal du tilmelde dig turneringen i Golfbox under fanen ”Klubturneringer”. Der skal ikke betales turneringsfee før afslutningsrunden. Du kan tilmelde dig turneringen indtil kl. 24.00 den 6. maj.

Indberetning af scores

Vi tager endnu ikke imod fysiske scorekort. Du får tilsendt en mail/sms med et link, hvor du kan indberette din score. Klik på linket – så er du i gang. Du kan taste scoren undervejs eller vente, indtil din runde er færdig. Markøren kan godkende scoren mundtligt, mens du taster. Når du er færdig, skal du ikke gøre mere – scoren er nu allerede registreret.  Turneringsledelsen vil sætte pris på, at så mange som muligt benytter denne løsning.

Hvis det giver problemer, kan man i stedet sende en mail eller sms til turneringsledelsen med scoren – gerne med et billede af ens godkendte scorekort, hvis man har benyttet fysisk scorekort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev